Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Taksim Gezi Parki Protestolari

M Çevrimdışı

Muvahhid Mücahid

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Artık popülerliğini kaybetti bu olay.Dalga konusu oldu.3-5 hıyar çıkmış devrim yapacağız diye ortalıkta geziyor.
 
Mujahida Çevrimdışı

Mujahida

Üye
İslam-TR Üyesi
HAYATIN TANIĞI GEZİ PARKI | CNN TÜRK 10 Haziran 2013 https://www.youtube.com/watch?v=LmP8GYBegDs
 
Mujahida Çevrimdışı

Mujahida

Üye
İslam-TR Üyesi
"İslam'a ve camiye karşı saygısızlık yapıldı"

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Dolmabahçe'deki olaylar sırasında göstericilerin Bezm-i Alem Valide Sultan Camisi'ne girmesine ilişkin, "Camiye karşı, mabede karşı büyük bir saygısızlık yapılmıştır. Bizim geleneklerimizde camilere nasıl girileceği bellidir. Camilere ayakkabılarla girilmesi, taşlarla, sopalarla, alkollü içeceklerle girilmesi kabul edilir bir durum değildir. Bu İslam'a ve camiye karşı büyük bir saygısızlıktır" dedi.


"İslam'a ve camiye karşı saygısızlık yapıldı" CNNTurk.com
 
Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
eleman gene one minute demeye başladı , mit-mossad görüşmesine denk gelişi işin tesadüf yanı :D
 
M Çevrimdışı

musab99

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Gezi parkı olayları karşısında tevhidi tavır

2013610215709-b.jpg
İman ettiğimiz Kitab, Hak-batıl Savaşı'ndan başka hiçbir çatışmayı gündem yapmamıştır. Batıl cephesinin iki çirkin yüzü olan ABD ortağı Natoculardan veya çapulculardan taraf değiliz. İkisininde batıl demokrasi anlayışlarını değil, Hakkın hakimiyetini savunuyoruz.Sizler, Ey kulu olduğu heva ve heveslerini, Rahman'ın ağaçlarının hakkını perde edinerek tatmin etmeye çalışanlar. Eğer siz ağaçların hakkını istiyorsanız, ağaçların Rabb'inin hakkını verin ki sizin hak ehli olduğunuzu bilelim. Ey Allah'ın dininin izzetini taşıyamayıp demokrasi dinine sığınan gafil ey "paranın dini olmaz" diyen dindar! Bankalar seninle savaşmadığı müddetçe onların " ALLAH ve resulu ile savaşıyor "olması seni niçin rahatsız etmiyordu?
2013-06-10
İman ettiğimiz kitap, müminleri birebir ilgilendiren Hak - Batıl Savaşı'ndan başka hiçbir çatışmayı gündem yapmamıştır. Allah Resulü’nün (s), nübüvvetten sonra tevhit mücadelesinin dışında peşinden sürüklendiği, ikinci bir davası veya ikincil gündemi de olmamıştır.

Bu gün ise biz Müslümanlar, hiçbir etkimizin ve yetkimizin olmadığıgündemlere dahi bir yerinden dâhil olup peşinden sürüklenmekteyiz. On yıllardırbir müzmin hastalık gibi üzerimize yapışan şerrin ehvenini tesbit, tasdik ve ardından tarafgirlik hastalığı, neredeyse inanç DNA’larımızın yapısını değiştirecek kadar derinlere nüfuz etmiş ve hala iliklerimizde ilmik ilmik sanatını icra etmektedir. İslami kimliğimize necaset bulaştıran sağcılık-solculuk savaşından daha dün kurtulduk derken, kimilerinin hassas damarı olankavimcilik depreşmiştir. Türkçü Müslüman, Kürtçü Müslüman, Arapçı Müslüman, Farsçı Müslüman ismi altında kavimci duygular tatmin edilmiş, kimi zaman da İslam şemsiyesiyle nefisler rahatlatılmıştır.

Şimdilerde ise modernizmin de etkisiyle sosyalist, liberal, laik, kapitalist Müslümanlar(!), sahnede boy göstermeye başlamış, tevhid davasına şirk koşarak, hak davanın sekülerleşmesi için adeta, tüm güçleriyle savaşmaktadırlar. Her ne hikmetse, İslam’ın mukaddesatına karşı saldırıları görmezden gelen bu zevatın: özgürlük, eşitlik, demokrasi gibi AB mukaddesatına karşı çok duyarlı oldukları görülmektedir.

Son günlerde içinde yaşadığımız coğrafyada, yine bizim hiçbir etkimizin olmadığı olaylar yaşanmakta ve herkesten önce yine bizler, bir şekilde taraftar olmaya zorlanmaktayız. Fakat artık bıçak kemiğe dayanmıştır. Sözü dolandırmadan bütün çıplaklığıyla söyleyip, alet olmaya, maşa olmaya karşıdirenmenin zamanı gelmiştir. Evet biz kendi önüne ve arkasına hiçbir ek eklemeyen ve sadece İslam kimliğiyle anılmaktan izzet duyan Müslümanlar, Batıl cephesinin iki çirkin yüzü olan ABD ortağı Nato’culardan veya kendi kabulleriyle müsemma olan çapulculardan taraf değiliz. İkisinin de batıl demokrasi anlayışlarını değil, Hakkın hâkimiyetini savunuyoruz. Bu bağlamda Taksim çapulcuları ve gönüldaşlarına inzar ederek sesleniyoruz. Mademki hak hukuk diyorsunuz ve mademki hakkı bütün çıplaklığıyla duymakistiyorsunuz; o vakit size açıkça inzar etmek gerekiyor.

Sizler, Ey kulu olduğu heva ve heveslerini, Rahman’ın ağaçlarının hakkını perde edinerek tatmin etmeye çalışanlar. Eğer siz ağaçların hakkını istiyorsanız, ağaçların Rabb'inin hakkını verin ki sizin hak ehli olduğunuzu bilelim. Ey hem Allah’ın arzında 'içki, zina, faiz ve fuhuş serbest olsun' diyen, hem de 'Müslümanlığı' kimseye kaptırmayanlar. "Allah’la kul arasına girilmez", "ibadette gizli kabahatte", "benim kalbim temiz" v.s gibiuydurduğunuz inancınızı, size hangi din, hangi kitap, hangi ayet tebliğ ediyor! Hiç akletmiyor musunuz? Uydurduğunuz heva dininin kaynaklarını sorgulamaktan dahi acizken, ne de çok konuşuyorsunuz. "Bana kimse karışamaz, bu benim hayatım, ben özgürüm, istediğimi yaparım" derken, Allah'ın kitabında belirttiği heva ve hevesine kul olanların sözlerini söylediğinizi nasıl görmüyorsunuz? Niçin sizi yaradana itaat etmeyip hevanızı ilah ediniyorsunuz? Allah’tan size vahy iniyorda bizim haberimiz mi yok? Allah’ın kitabında 'namazı kılınız, zekatı veriniz' derken; içkiyi, zinayı, faizi, kumarı haram kılarken, siz hangi akılla hem 'müslümanım' diyor hem de Allah’ın yanlış dediği bu fiillere yaklaşmakta bir sorun görmüyorsunuz? Kendinize karşı ve Rabbinize karşı dürüst olun ki, hakka karşı da dürüst olduğunuzu bilelim. Allah’ın kitabındaşeytanın okları olarak bahsettiği şeytani icraatları işlemekle kalmayıp,sınırlanmasına bile tahammül edemeyeceksiniz, ardından 'Müslümanım' diyeceksiniz. İşte bu takiyeciliğin (içi başka dışı başka olmanın) alasıdır veyacehaletin ve körlüğün son aşamasıdır. Unutulmamalıdır ki kendi hakikatine dahi vakıf olamayanların, cüzi hakikatlerde hak arayışı bazen hakikati bulmaya vesile olsada, çoğu zaman basit bir oyalanma ve aparatif tatminlerden öteye gitmez. Kendi hakikatini bulamayanların, kendini sorgulayamayanların, kainatın dengesini tek bir hakikate bağlayamayanların, fanatik futbolcu edasıyla sokakları doldurması, aldatmacadan başka bir şey değildir. Eğer yiğitseniz ölümünüzü ve sonrasını sorgulayın ve kendi hakikatinizi görün. Yoksatıngırdattığınız tencere ve tavalar sizi hakka değil azaba yaklaştırır!

VE SEN Ey Allah'ın dininin izzetini taşıyamayıp, 'demokrasi dininin zilletine' sığınan gafil… Ey "paranın dini olmaz" diyen dindar! Bankalar seninle savaşmadığı müddetçe onların " ALLAH ve Resulu ile savaşıyor" olması seni hiç rahatsız etmiyordu. Hakikati idrak edip,Allah için dönüp kendini sorgulamaz mısın? Şimdi sen ABD ortağı iktidarın için mi, yoksa hak için mi faiz lobisiyle savaşacaksın? Dindar tabanının dini duygularını sömürdüğün yetmedi mi ? Yetmedi mi Müslüman halkın imanı üzerinden iktidar devşirdiğin? Yetmedi mi Müslüman halkları Allah düşmanlarının projelerine peşkeş çektiğin? Yetmedi mi ehveni şerri hayır gösterip, batılı meşrulaştırdığın? Sen hala ateşeçağırıyorsun! Sen hala ABD’ye, hala batının zehirli örtüsü demokrasiye çağırıyorsun. Sen Allah’ın dinini değil, seküler demokrasiyi kutsuyorsun. Mahşer gününde stratejik ortaklarınla, Obama’yla, demokratlarla, laiklerle, birliktehaşredilmekten zerre kadar korkmuyor musun? Halkın yüzde kaçını arkana alırsan al, gün geçtikçe haktan daha da mahrum kaldığını görmüyor musun? Şeytanın safında görünüp, şeytanı kandıracağını umandan daha ahmak kim olabilir? Mümin kimseyi kandırmak için değil, kul olmak için gönderilmiştir hatırlamıyor musun? Biz Müslümanlar ise Çapulcusuna da Obama dostu Nato’cusunu da değil, tek hakiki davaya yani yaratanın üzerimize yüklediği kulluk davasına çağırıyoruz. ALLAH'ı bırakıp; hangi hakkı, hangi hakla savunuyorsunuz? Size bu hakkı kim veriyor? Ey nefislerine zulmeden gafiller! Sizin davanızın referansı kimdir.

Muhakkak ki Bizim referansımız, sizi de bizi de yaratan ve yaşatan Allah’tır. Biz hevasına kulluğu marifet bilen bir 'özgür' değil, sadece inzar ve ikaz eden kullarız. Ve biz ancak kul olduğumuz rabbimizin emriyle, onun dininin iktidarı için mücadele veririz. Hak davamıza batıl karıştırmaz, ehveni şer bataklığında çırpınarak izzeti duruşumuzu sulandırmayız. Biz batılın bizi sürüklediği sahte gündemlerde yol alan, su üzerinde yüzen saman çöpü olmayı reddediyor; sizin heva eseri sapık davalarınıza asla taraf olmuyoruz. Bir başımıza bile kalsak, bir olandan başkasının siyasi hesapları için kılımızı dahi kıpırdatmayız. Biz davamızın safiyetini bozan bütün seküler ekleri reddediyor, kimsenin tenceresine, kimsenin davuluna ve kimsenin batıl davasına eklemlenmeyeceğimizi ilan ediyoruz. Rabbimiz ayaklarımızı sabit kılsın. Çatlasanız da patlasanız da batılın hiçbir kulvarlarında yer almayacağız. Sizin dininiz, sizin davanız, sizin öfkeniz size; bizim dinimiz bizedir. Ulusal ve küresel batıl cephelerinin hepsinden beriyiz. Yalnız Sana ibadet eder yalnız Senden yardım dileriz. Ve bütün zerrelerimize kadar iman etmişiz ki, Senin her şeye gücün yeter…

ALLAH'U EKBER!

Hocam bu yazinin kaynagini verebilirmsin , bu yaziyi paylasmak lazim super yazi , haydi capulculari anladimda , muslumanlarin su tayyibi kendileri gibi savunmlari cok zoruma gidiyor dogrusu.

Vahdet habermis pardon yeni gordum
 
E Çevrimdışı

Ebu & Dücane

Guest
Hükümet'in 'Taksim Gezi Parkı' Kararı!
Başbakan Erdoğan'ın Gezi Parkı olaylarıyla ilgili oluşturulan 11 kişilik heyetle görüşmesi sona erdi. Görüşmeden referandum sonucu çıktı.
57673.jpg



13 Haziran 2013 Perşembe 09:40
AK Parti li Çelik: Bu meseleyi referandum ile İstanbul halkına soracağız.
Taksim Gezi Parkı 'nda bulunan eylemcilere artık "Parkı boşaltın" diye seslendi.
AKM binasının referanduma dahil olmayacağını söyledi.
AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen 'Taksim Gezi Parkı' görüşmesi 4 saat 25 dakika sürdü. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, görüşmeye ilişkin basına açıklama yaptı.
Başbakan Erdoğan'ın insana faydası dokunmayan hiçbir şeyin içinde olamayacaklarını söylediğini belirten Hüseyin Çelik, orantısız güç kullanan polislerin gerekli soruşturma sonunda ceza alacağını ifade etti.
"Makul ve meşru taleplere yüreğimiz de kapımız da açıktır." diye konuşan Çelik, Başbakan'ın "Madem ki halkın ne düşündüğünü bilmek istiyoruz, o zaman referandum seçeneğini yetkili kurullara götürebiliriz." şeklinde bir alternatif sunduğunu belirtti.
Hüseyin Çelik, "Toplantıdan çıkan somut şudur: Biz bu meseleyi referandum ile İstanbul halkına soracağız. Halktan gelecek karara saygı duyuyoruz." diedi.
Gezi Parkı'ndaki eylemcilere de seslenen Çelik, bu görüşmeden sonra bir an önce parkın boşaltılmasını istedi.
Çelik ayrıca, Atatürk Kültür Merkezi binasının referandum konusu olmadığını açıkladı.
İLETİŞİM KANALI AÇILDI
Görüşmeye katılan isimlerde akademisyen İpek Akpınar da toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Diyaloğa inanan kişiler olarak bir iletişim kanalı açıldığını düşünüyorum. Bireysel olarak, sorumlu vatandaşlar olarak buradayız. Gezi Parkı'ndaki deneyimleri aktardık. Gezi Parkı'nın park olarak kalmasını, şiddetin durdurulmasını ve sorumluların soruşturulmasını istiyoruz. Katılım sürecinin devam etmesini istiyoruz. Gezi Parkı'nın bun anlamda örnek teşkil etmesini istiyoruz. Bu çerçevede yetkilleri ve sorumluları sağduyuya davet ettik." dedi...
 
E Çevrimdışı

Ebu & Dücane

Guest
Müslümanım diyen İktidar parti başkanına,
Mademki siz gösteri yapanların isteklerini referanduma götürerek çözüyorsunuz,o halde islama aykırı olan bütün uygulamaları kaldırmak için referanduma ne dersiniz?

Aslında islam için referandum olamaz çünkü bu kişinin dinini inkar etmesi anlamına gelir,ama biz şu anda buna da razı oluruz,ama bu referandum sonucunda islami hükümleri şeriat ortamında hayatına uygulamak isteyenlere ayrı bir statü veriniz,ondan sonra ne haliniz varsa görünüz.Yalnız bizi rahat bırakın.velakin biz bu şekilde sizin samimiyetinizi anlamak için bu testle başlamanızı ,sizin küfür düzeninize uymak istemeyenlere zorla küfrünüzü dikta etmemenizi,kendi aralarında islami hükümleri uygulayabilecek bir cemaat kuranlara fırsat vermenizi istiyoruz.O zaman sizin gayenizin islam olduğunu anlarız.Bu durumda terörist dediklerinizin aslında kim olduğunuz göreceksiniz.Madem ki sizin demokrasiniz ve laikliğiniz kimsenin inancına karışmıyor hadi ispatlayın bunları yaparak!...
 
farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Mossad geldi. Olay bitti
Taksimciler provokasyonlarini kademe kademe azalttilar. Ben surekli takip ediyorum kendi yayinlarindan.
Kendi iclerinde ayriliklar iyice belirginlesmisti zaten.simdi konu gundemden dusuruluyor.

17 gundur medyayi tam olmasa da, zihinleri isgal ettiler. Farkindayiz ya da degiliz. Ne garip seyler oldu aslinda. Siddeti yakip yikmayi onayladi bu halk. Dinsizin davasinin pesinde saksakcilik yapti. Ibretlik bir 17 gun yasandi.
Islam harici davasi olanlar nasil da birlik oldular. Kendi ilahlari demokradiye nasil da kinlerini kustular. Referandum hamlesiyle demokrasi yuzlerine tokat oldu. Sonuc olarak 17 gun oncesinden bu gune goruntude cok da bisey degismedi . Ama islama olan kinlerini gun yuzune cikardilar. Cesaretlendiler.umitlendiler.

17 gun neden beklendi ki. MOSSAD GELDI KaVGA BITTI. ne garip.
Tayibin õsoya sirtini donup suriyede demokrasiyi, dolayli olarak ededi desteklemesini bekliyorum artik ben. Bence mevzu bu
 
E Çevrimdışı

Ebu & Dücane

Guest
Müslümanların bu baskıdan kurtulmak için bu küfür ehlinden daha akıllı olması gerekir.Çeşitli taktikler geliştirerek onları kendi silahları ile avlamamız gerekiyor.Onların suyunda kaynamak zorunluluğumuz olmamalı.Onlar madem ki demokrasi ile şiddet olmadan her şey çözülebilir deyip adres gösteriyorlar,o halde bunları yüksek düzeyde temsilciler ile sıkıştırıp zorlamak gerekiyor.Doğruları anlatmak ve ve çözüm için gerektiğinde her şeyi göze almak gerekiyor.Onlara bu konuda haklılık kabul ettirildikten sonra islami hayat tarzımızı yaşamamıza desteğin binlerden milyonlara çıkacağını düşünüyorum.Küfrün ateş çemberinden kurtulmamız gerekiyor.Bize islami bir alan ve cemaat konusunda bir hak verilsin onunla yayılmak daha kolay olur düşüncesindeyim.
 
E Çevrimdışı

Ebu & Dücane

Guest
Erdoğan Belde Başkanları Toplantısında; Gezi Parkı ile ilgili AB Kararını Tanımıyorum


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Belde Başkanları'yla bir araya geldi.
589172.jpg



13 Haziran 2013 Perşembe 13:05
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gezi Parkı olayları gündemiyle toplanan ve Erdoğan'a tepki açıklamalarının yer aldığı Avrupa Parlamentosu'na "Sizin bizimle ilgili aldığınız kararları tanımıyorum. Siz İngiltereye bir şey söylediniz mi de bize söyleme hakkı buluyorsunuz" dedi.
İşte Erdoğan'ın Avrupa Parlamentosu'na tepki;
"AB PARLAMENTOSU'NUN KARARINI TANIMIYORUM"

Avrupa Parlamentosu'nun bizlerle ilgili alacağı kararı tanımıyorum. Bu kararı alanlar önce Yunanistan'a baksınlar. Yunanistan'da halkla polis karşı karşıya geldiğinde AB yetkilileri neredeydi. 100 milyar Euro'yu aşkın para desteği verdiler. Onlar halbuki gösterilerini açız diye, işsiziz diye yaptı. Peki ya İngiltere. G-8 Zirvesi'nde, 30'u aşkın gösterici gözaltına alındı, yerlerde sürüklendi. Türkiye'deki bu görüntülere yandaş olan medya bile bu gösterileri göstermedi. Avrupa Parlamentosu AB üyesi İngiltere'ye neden böyle bir şey söylemedi. Biz üye değil, müzakereciyiz. Sen kim oluyorsun da benimle ilgili böyle konuşabiliyorsun. Genişlemeden sorumlu bir adamları var, karşımda en ufak bir anti tez sunamıyor. Sonra çıkıyor dışarı tweet atıyor. Öbür tarafta sosyal demokrat bir tanesi, 15 gün önce ana muhalefeti eleştiriyor. 15 gün sonra da kalkıp beni eleştiriyor.
AP TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

"Başbakan'ın derin devlet yapılarıyla mücadelesinin takdir edilmesi gerekiyor. Ama gösterilerde hem üniformalı polisler hem de sivil polisleri görüyoruz. Demek derin devlet hâlâ burada ve derin devleti kendi kullanıyor. Bu kadar çok gazeteci hapisteyse, bunun demokrasiyle bir ilgisi yoktur. Erdoğan Arap dünyası için rol-model olmak istiyorsa, değişmek zorundadır. Bu haliyle, Türkiye'nin Avrupa'da yeri yok."
 
farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
E
"Başbakan'ın derin devlet yapılarıyla mücadelesinin takdir edilmesi gerekiyor. Ama gösterilerde hem üniformalı polisler hem de sivil polisleri görüyoruz. Demek derin devlet hâlâ burada ve derin devleti kendi kullanıyor. Bu kadar çok gazeteci hapisteyse, bunun demokrasiyle bir ilgisi yoktur. Erdoğan Arap dünyası için rol-model olmak istiyorsa, değişmek zorundadır. Bu haliyle, Türkiye'nin Avrupa'da yeri yok."


Bu kısım habere dahilmi. sizin düşüncenizmi?
Daha önceki yazılarınızdan size ait olduğunu düşünmüyorum. ama öyle anlaşılabilir
 
E Çevrimdışı

Ebu & Dücane

Guest
E Çevrimdışı

Ebu & Dücane

Guest
Başörtülü kadına saldırıda ilk kez bir STK tepki verdi

İstanbul'da Gezi Parkı eylemcilerinin saldırıdığı ve insanlık dışı muameleye maruz bıraktığı başörtülü kadın için ilk tepki Memur-Sen'den geldi

Dünya Bülteni / Haber Merkezi

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) yönetimi, İstanbul Taksim'deki Gezi Parkı eylemlerinin yapıldığı günlerde başörtülü bir annenin ve kundaktaki bebeğinin, bir grup tarafından darp edilmesini, hakaret edilmesini kınadı.
Sendikadan yapılan yazılı açıklamada, "İnsanların, siyasi görüşleri, inançları yüzünden bu tarz bir şiddete maruz bırakılması kaygı vericidir. Demokrasi adına yapılan bir eylemde kendileri gibi düşünmeyen ve demokratik bir hakkı kullanmak için eylem yaptıklarını söyleyenlerin olaylarla uzaktan yakından ilgisi bulunmayan gencecik bir anneye ve hiç bir şeyden haberi olmayan bir bebeğe uyguladıkları şiddetin hesabı hukuk önünde sorulmalıdır. Artık her alanda önderlik yapmaya çalışan bir ülkede köhnemiş zihniyetlerin yer alması utanç vericidir. Bu yaşan olaya, siyasiler, sendikacılar, sivil toplum kuruluşları sessiz kalmamalıdır. Bugüne kadar sırf inancından, ülkesine olan sevgisinden sesini çıkartmayan, hep sağduyudan yana olan mütedeyyin insanları aşağılamaya,hakir görmeye kimsenin hakkı da yoktur haddi de değildir. Bunu yapan sözde demokrat bir avuç zavallıların hem hukuk önünde kamuoyu vicdanında mahkum olacağı açıktır. Kamuoyunu da bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz." denildi.
 
farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bu tepki guzel olmus. Ama AKP den beri (uzak) oldugunu da belirtmek gerekir. Zira bu tepkiler verilirken AKP=ISLAM denklemi de bozulmali TEVHID kelimesi gundeme getirilecek beyanlar verilmelidir. Bu ulkenin gundemi AKP degil bundan boyle TEVHID olmalidir.
Bu kardese AKP nin sahip cikmasi hicbir olumlu sonuc getirmez.
Sadece AKP=ISLAM DENKLEMINI GUCLENDIRIR
 
Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]öte yandan olaya gerilimden uzak bakıncca her gün ayrı bi komedi çıkıyor ....
TBMM gergin-HABERTÜRK

"Rihanna ile ne zaman görüşecek?"
BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, Başbakan'ın yaptığı bazı görüşmeleri eleştirerek, "Hülya Avşar da gitmiş, Rihanna ile ne zaman görüşecek, merak etmeye başladı toplum. Bunun bir adabı vardır" dedi.
 
Üst Ana Sayfa Alt