Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

' Insanlıgımdan Utandım ! ' Neredesiniz Ya Allah Yolunda Cıhad Edenler ?

ibni kayyım Çevrimdışı

ibni kayyım

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
İnsanlığımdan utandım !!
Önceki gece sahurda, bir dostum bir video linki gönderdi. E-postada videonun mahrem olduğu ve özel izlemem gerektiği notu vardı
03 Eylül 2010 Cuma Saat 02:22
Reklam

İzleyip izlememe konusunda tereddüt geçirdim. Videonun konusunda ‘Irak’ta ABD askerlerinin yaptığı işkenceler’ yazınca, bir haberci refleksiyle açtım.

İlk 10-15 saniyede kendimden geçmişim. Tek hatırladığım, videoya aptal aptal baktığım ve dayanamayıp notebookun ekranını kapatmamdı.

Görüntüleri görünce, bunu yapanlarla aynı dünya da yaşadığım için insanlığımdan utandım.

Olay benim de nefes alıp verdiğim günlerde, üstelik yanı başımda geçiyor. Ve bunların Irak’ta gencecik bacılarıma yapıldığını görünce Müslümanlığımdan da utandım.

43 yıllık ömrümde hiçbir günüm bu kadar kötü olmamıştı. Hiç bu kadar acı çekiğimi hatırlamıyorum. Hayatım boyunca çok acı verici olaylar yaşadım. Lakin yaşadıklarımın tümü, bu olayın bir saniyesi karşısında, toplu iğne başı kadar bile değer ifade etmez.

Bu videoyu izleyip, sağlıklı kalmak imkânsız...

İizledikten sonra hıçkıra hıçkıra ağladım. Yaklaşan imsak vaktinde, ABD başta olmak üzere, zalim Firavunî düzenlerin helâk olmasını diledim.

O andan itibaren unuttuğumuz kareler canlanıyor, her anım Irak savaşının içindeymiş gibi geçiyor.

İlk andan itibaren içimden geçen şey; şu an Irak’ta olsam, bırakınız canlı bomba olmayı, herhangi bir ABD askerinin bulunduğu her yeri ateşe verirdim.

Şimdi insanların neden intihar bombacısı olduklarını çok daha iyi anlayabiliyorum.

Düşünün!

Size veya bir yakınınıza hatta 13-15 yaşında bir körpeye, zebani gibi güçlü 10-15 ABD askeri ters yönden topluca tecavüz ediyor. Üstelik asarak…

Bu yetmezmiş gibi aynı anda, başka işkenceler uyguluyorlar.

Kimisi kurtuluyor, kimisi ölüyor, kimisi hem beden hem de akıl sağlığını kaybediyor.

Ve bütün bunlar, yüksek kalite de kaydediliyor hem de farklı açılardan. Kaydedenler bile yaşanandan zevk nârâsı atıyor. Bütün bunlar yetmezmiş gibi, bu videoları sitelerinde paylaşıyorlar. İşte ‘belhüm edal’ hali yani şeytanın çocuklarının vahşeti…

Ne BM, ne Türkiye, ne Müslümanlar bunun hesabını ABD yönetimine sormuyor, soramıyor.

Sabah namazını eda edip, bilgisayarın başına geçerek Cumhurbaşkanı, Meclis Başkanı, Başbakan ve Dışişleri Bakanı’na bir mektupla birlikte videonun linkini gönderdim.

Ardından da BM Genel Sekreteri ve benzerlerine…

* * *

Bu tecavüz kurbanlarından biri de 14 yaşındaki Abeaer Qussim Al Janabi. Çocukcağızın gözü önünde anne babası öldürülüyor. Sonra çok sayıda askerin tecavüzüne uğruyor. Bu acılara dayanamayan masum yavru ölüyor. Bütün bunlar, amcasının gözleri önünde yaşanıyor.

* * *


ABD’nın Irak’ta görev yapan kadın askerlerinden Sandra Lee, Rusia Today (RT) Kanalına başındna geçenleri şöyle anlatıyor: “Irak’ta görev yaptım. ABD askerleri, tüm kadınlara tecavüz ediyorlardı. Hatta bana da defalarca tecavüz ettiler. Ben ki, onlarla birlikte görev yapan ABD askeriyim. ABD ordusunda görev yapan kadın askerlerin yüzde 75’i tecavüze uğramış durumda. Ancak korkudan hiç kimse bir şey yapamıyor. Çünkü sürekli tehdit ediliyoruz. Psikolojim bozuldu. Bunalıma girdim. Biraz düzelince de bunları açıklıyorum.”

* * *

Eski savaşlarda insanlar öldürülüyorlardı. Şimdi ise ABD’nın işgal ettiği tüm coğrafyalarda, hem öldürülüyorlar hem de çoluk çocuk demeden tecavüze uğruyorlar. Sadece ABD’li askerler mi? Elbette hayır. Bosna Hersek’te, Sırp ve Hırvatların, Müslümanlara yaptıklarını bir düşünün…

Şimdi bu tecavüzler, Irak’ta, Afganistan’da, Bagram’da, Quantanamo’da hâlâ devam ediyor.

Ebu Gurayb’ın görüntüleri hatırlayın.

İşgal eden ve tecavüze uğrayanlar Müslüman, İşgalci ve tecavüzcülerse Hıristiyan!

Biliyor musunuz? Bunlar bizim sessizliğimiz ve onlara gösterdiğimiz hoşgörünün ürünü. Biliyor musunuz? Bu savaşın finansmanını önemli ölçüde biz sağlıyoruz.

Hazlarımız yüzünden vazgeçemediğimiz ürünlerle finansa ediyoruz onları.

Bana ulaşan video, Türkiye’de ki tüm yazarlara ulaştırılmış durumda. Muhtemelen hepsi izledi. Bakalım neler yapacaklar?

2003 yılında ‘Irak işgal edilsin diyenler ve bu işgale destek verenler’, bugün videoyu izleyince, katil ABD’nin, katil askerlerinin bedenlerinin üstünde sizin kafanızı görür gibi oluyorum.

ABD elçisinin Irak savaşı sırasında bazı yayın organlarının yazar ve yöneticilerini ziyaret edip, ‘personelinize ABD aleyhine haber ve yazı yazdırmama’ tembih ve tehditleri aklıma geliyor. Onlar kendilerini iyi biliyorlar. Bu videolar onlara da ulaştığına göre acaba içleri kan ağlıyor mu? Ya da bir suçluluk hissediyorlar mı?

İngiliz yardım kuruluşu Oxfam, 2009 Martında son iki yıldakiler hariç, 740 bin ıraklı kadının dul kaldığını rapor etmişti. Tam olarak kaç kişiye tecavüz edildiğini kimse bilmiyor? Kaç kişi, bu yüzden akıl melekelerini yitirdi? Kaç kişi intihar etti? Kim ne durumda kimse bilmiyor?

Sorarım size; bu yaşananlar, ha sizin evde olmuş ha Irak’ta fark eder mi? Vietnam da olsa ne değişir? Halen hem Irak’ta hem de Afganistan’da aynıları olmaya devam etmiyor mu? Olup bitenden haberimiz var mı?

Quantanamo’da esir edilmiş gencecik Müslüman kızlar hâlâ tecavüze uğruyor. Uçak işkence merkezlerinde ve bilinmeyen diğer üs hapishanelerin de bütün bu vahşetin bin bir türü devam ediyor.

Bu konuda, San Franscisco Chronicel Gazetesi yazarı ve Irak muhabiri olan Anna Badkhen şunları yazıyor: “Üç ABD askeri Halide’nin (Khalida) başını bir bez parçasıyla örterek, onu Irak İçişleri Bakanlığı’na götürdüler. Önce sorguladılar, sonra döverek ön dişlerini döktüler. Ve sonra elbiselerini parçaladılar ve tecavüz etmeye başladılar. Halide bana ‘Onlar tecavüzü bitirince dördüncü kişi odaya geldi’ dedi. ‘Yakmak için bir sigara çıkarttı. Bana şöyle dedi: Ooo bu benim kötü şansım ki sen kanıyorsun. Oysa şimdi sıra bana gelmişti. Bu bir amirdi daha sonra adamlarına beni başlarından atmaları emrini verdi’ Onu bir battaniyeye sarıp, bir arabaya attılar. Bağdat’ta bir yol kenarına attılar…

İnsan hakları örgütleri, ABD işgaliyle Saddam’ın devrilmesinin ardından, tecavüz olaylarında çok büyük oranda artış gözlemlediler. 2008’de Uluslararası Af Örgütü, Suçluların özellikle kadın ve kızları hedef aldığını belirtir. Kadınlara tecavüz suçları da dâhil bu suçlar, ABD koalisyonundaki yabancı askerler ve yabancı özel güvenlik şirketlerinin kuvvetleri tarafından işleniyordu…

Irak’taki Kadınların Özgürlüğü Organizasyonu’ndan Muhammed, “2003 yılında işgalin ilk başladığı günlerde, beş ya da on kadının kaçırıldığına ya da tecavüze uğradığına birebir şahit olma hikâyesine sahipti. Iraklı doktorlarda, işgalden bir ay sonra tecavüz vakalarının katlanarak artmaya başladığını teyit ettiler…”

* *

Basında Anna Badkhen yazısı gibi çok sayıda haber ve makale var. Hiç kimsenin izlemeye tahammül edemeyeceği, yayınlandığı zaman infiale neden olabilecek bu videoların hesabı mutlaka sorulmalı!

Bush ve ekibi, -olaylar halen devam ettiğine göre- Obama ve ekibi bunların hesabını vermeli. Vermek zorunda. Müslümanlar bunun hesabını hukuk zemininde sormalı. Ayrıca, lanetlerini bu zalimlerin üzerinden hiç eksik etmemeli. Her iftar sofrasında, ilk yapılacak duada bu zalimlerin helaki istenmeli. Yoksa bu zilletle Allah’ın huzuruna çıkılmaz.

Bu videoyu izleyeli aradan üç gün geçti. Şu an tüm hücrelerin nefret ve kinle dolu. Bedenimin kimyası bozulmuş, ayakta zoraki duruyor.

En büyük temennim bu çirkef dünyadan bir an evvel ayrılmak. Ama ben bu vebal ve yükle Allah’ın huzuruna çıkamam. Çıkınca hesabını veremem.

İşgal Irak, Afganistan, Filistin, Çeçenistan, Doğu Türkistan hatta Kırgızistan’da devam ediyor. Bu son Irak videosu karşısında, evlerin 40 dolara yakıldığı, insanların 100 dolara katledildiği Kırgızistan itiraflarını, vak’a-ı adiyedenleştirebiliyor.

Şimdi bu işgallere destek veren, öven, onlara yiyecek/giyecek üreten ve taşıyan, siyasi, ekonomik ve medya desteği veren, olup bitene gözlerini kapayan, kalemlerini harekete geçirmeyen, gücü olduğu halde siyaset ve hukuk zemininde hesap sormayan her kim varsa Allah c.c.’in laneti hepsinin üzerine olsun. (Âmin)

Buyurun! Dinde veya insanlıkta kardeşlerinizin kanıyla iftar ve sahura. Afiyet olsun.


Rusia Today (RT) Kanalının ABD askeri Sandra Lee ile yaptığı mülakat.
 
temin_dari Çevrimdışı

temin_dari

Üye
İslam-TR Üyesi
FİLMİNİ YAPIP İZLETİYORLAR AMA KİMSENİN KILI KIPIRDMIYOR.....:kafaçakma:asabi:buneya
 
halit bin velit Çevrimdışı

halit bin velit

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Allah bu naletlenmis milete karsi bizlere CIHAD´i nasip eylesin.(Amin)


Allah müslümanlarin birligini,dirliğini dim kılsın,düşmanlarimizi yenilgiye ugratsın İnşAllah.(Amin)
 
U Çevrimdışı

Ummu Ubeida

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
' Sonra gerçekten Rabbin, işkenceye uğratıldıktan sonra hicret edenlerin, ardından cihad edip sabredenlerin (destekçisidir). Şüphesiz senin Rabbin, bundan sonra da gerçekten bağışlayandır, esirgeyendir. '
(16-NAHL/110)
 
eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
olan çocuk ve kadınlara oluyor işte bu cihadı terk etmenin rezilliği kardeşim

hanım kardeşlerime soruyorum kocalarını neden yanlarından ayrılmasını istemiyorlar ben buna çok şahit oldum

bekar Mücahid kardeşleride ALLAH yolunda cihad edicekleri için ve maddi durumları iyi olmadıkları için sözde müslüman babalar bu gibi yiğitlere kız vermemekteler.

Ve kendileri gibi tağutun askerleriğini yapmış olan kimseler bu gibi kimselerin yanında daha çok itibar görmekte.
Bunun gibi kimselerin islamı müdafa etme konusunda ne gibi bir fayda sağlıyacaklarını merak ediyorum doğrusu
İşte bu gibi kimselere zillet her daim müstehaktır.
 
eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Onlara şu ayeti kerimeyi hatırlatıyorum tevbe 24

De ki: "Eğer babalarınız, çocuklarınız, kardeşleriniz, eşleriniz, aşiretiniz, kazandığınız mallar, az kâr getireceğinden korktuğunuz ticaret ve hoşunuza giden evler, sizlere Allah'tan, O'nun Resûlü'nden ve O'nun yolunda cihad etmekten daha sevimli ise, artık Allah'ın emri gelinceye kadar bekleyedurun. Allah, fasıklar topluluğuna hidayet vermez.
 
USULU'D DİN Çevrimdışı

USULU'D DİN

Üye
İslam-TR Üyesi
Allah ın izniyle göstereceğim ben onlara tecavuzun ne olduğunu
o adi p.. kuruları kafir askerler mücahidlerin namlularının ucunda zırlayıp dururlarken hiç de erkek gibi değiller ama?
karı kılıklılar.

sizde
kesin ağlayıp sızlanmayı
böyle yazılar koyup da iyice insanları bu konularda yalama yapmayın.cihada çıkacaklar Allah ın şevk vermesiyle çıkarlar.çıkmayanlar da bunları okusalar da çıkmazlar zaten.bir de bunları pişkin pişkin anlatanların ekmeğine yağ sürüp yaymayın iyice.

ibn kayyım sözü doğrudur.ağlayıp sızlananmak üzülmek cihaddan güç düşürmek demektir.
ağlayıp sızlanmayın.firavun karşısında şehadet getiren eski sihirbazlar gibi ''bize bol bol sabır yağdır'' diye dua edin.

çünkü o kafirler Allah ın verdiği güç ve kuvvetle zırlayıp duran bir ümmet göremeyecekler.

''eğer siz cihada çıkmazsanız Allah sizin yerinize daha hayırlı bir topluluk getirir de onlar kafirlere karşı şiddetli kendi aralarında merhametli olurlar''

atalarımız ağlayıp sızlanan cihaddan geri düşen insanlar olabilirler.inşaAllah sıra biz de ve öyle umuyorum ki Allah bizim ellerimizle azap edecek onlara!!
 
ruveyda Çevrimdışı

ruveyda

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
acizlik müslümana yakışmaz.......en aciz olaylarda ve durumlarda bile dik durup........kuran ve sünnet ışığında en faydalı yolu kestirip o istikamette yürümek lazım.............zaten Allah a teslim olmuş kişinin acizliği yanlız yüce Allaha karşıdır....bununda bilincindedir müslüman......
 
N Çevrimdışı

nur sümeyye

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
valla ben internet başında sabahtan akşama kadar böyle sizler gibi nasihat edenler, ayetler yazanlar, ah vah edenleri çok gördüm.
aralarına girdim baktım gördüm ki bu tip insanlar sadece konuşuyor!
yaşayanı hiç görmedim!
herkes dünyalıklarıyla meşgul!
bizzat şahit oldum!
yürekten cihada gönül vermiş insanları da nasıl harcadıklarına şahit oldum!
müslüman diye sokulduğum aralarına katıldığım insanlardan gördüğüm zulmü, etrafımdaki kafir müşriklerin hiçbirinden görmedim!
hepiniz yalancısınız!
anca konuşuyorsunuz!
iş icraata geldi mi fitne diz boyu ama kimsede tıkyok!
Allah subhanehu ve teala nın izniyle elimden geleni yapıp paramı pulumu ayarlayıp hiç birinize minnet etmeden oğlum ve kendim Allah ın dinine kendi projelerimle yardım edeceğim!
sizin gibi samimiyetsizlerden Allah beni ve oğlumu uzak etsin!
selametle!
 
samanpan Çevrimdışı

samanpan

.
Site Emektarı
ben senin yazdığından da günahkar biriyimdir ama bu büyük gıybetinin karşılığını bence sabah akşam proje üretsen gideremezsin. yani helallik almadan o kadar insandan. kaç bin kişi bizim sitede üye sadece. diğer sitelerdeki üyeler dahil herkesin hakkına girmişsin. senin dediğin gibi insanlar olabilir lakin herkesi içine aldığın için içlerinden 1 kişi dediğin gibi değilse nasıl kurtulursun bilemem. Allah affetsin diyecem O' da kul hakkını affetmiyo işte. kişiden helallik al diyo. yazık ki ne yazık. keşke boyundan büyük laflar etmesen.
 
samanpan Çevrimdışı

samanpan

.
Site Emektarı
hepiniz yalancısınız !

hepimizi nerden tanıyon ben seni tanımıyorum. çok sinirlendim gerçekten.
aptal aptal kelimeler kullanıp cehennemde yer hazırlamayın kendinize. bu sözüm herkes için geçerli.
 
S Çevrimdışı

sagemim

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
VAKİT CİHAD VAKTIDIR ALLAHIN ADI DINI ALAYA ALINYR KURANLAR YAKILIYOR UMMETI MUHAMMEDIYE KAN AGLYR VE BIZLER NE YAPYRZ ILMIMIZI ARTTRMAYA CALISYRZ YAPMAYN KARDESLER BU VESVESE SORARIM SIZE KENDI OZ BACINIZIN BASINA BUNLAR GELSE BIRAKIN NETE GIRMEYI HEMEN ONU KURTARMAYA GIDERDNZ PEKI O KADAR SAHPSZ DURAN BACILARA NE OLYR SORARM SIZE VAKT ILIMDEN ZIYADE CIHAD VAKTI ILMI OGRENDYSEK ARTK CIHAD ETMENIN VAKTI GELMSTR FACELER SITELERE GIRP BAZI SEYLERI PAYLASMAK ARTK ZAMAN KAYBI KURANLAR YIRTLIRKEN OTRP BURADA NAMAZLA ILGILI YADA DEGSK KONULARLA ILGLI PAYLASIM YAPMAK MI DAHA ONMELI YOSA KURANI YAKANI OLDRMEKMI SAHABELER DONEMINDE SAVAS OLDGNDA KIMSE OTRP EVINDE ILMI OGRENMEYE CALISMADI KALKIP CIHADA GITTLER KENDNZE GELIN SAHP CIKIN ALLAHIN DININE VE UMMETI MUHAMMEDYEYE
 
Üst Ana Sayfa Alt