Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Ecelleri gelen köpekler!!

Muhammed Yusuf Çevrimdışı

Muhammed Yusuf

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Eceli gelen Amerikan

2012112102154-b.jpg


İnternette yayınlanan bir görüntüde ABD askerlerinin, öldürdükleri Taliban mücahidlerinin üzerine idrarlarını yaptıkları görülüyor.


Irak`ta Ebu Garip hapishanesinde, Amerikalı askerlerin mahkumlara yaptığı işkencelerin ortaya çıkmasıyla geçmişte zor duruma düşen Amerika Birleşik Devletleri yine sıkıntıda... Bu defa ölü Taliban üyelerine yönelik Amerikan askerlerinin davranışı büyük yankı uyandırdı.

Nerede kaydedildiği ve internete kimler tarafından konulduğu bilinmeyen görüntülerde 4 Amerikan askeri görülüyor. Yerde yatan, üzerleri kanlı üç kişi ise öldürülen Taliban üyeleri.

Çekim yapıldığının farkında oldukları anlaşılan askerler, ölülerin üzerine idrarlarını yapıyor.

Görüntülere tepki gösteren Amerikan İslami ilişkiler Konseyi de, Amerikan Savunma Bakanı Leon Panetta'ya bir mektup yollayarak olayın kabul edilemez olduğunu bildirdi.Afganistan'da halen 90 bin civarında Amerikan askeri bulunuyor.2014 yılında Amerikan ve müttefik güçlerin Afganistan'dan çekilerek ülkenin güvenliğini işbirlikçi güçlere bırakması planlanıyor.





vahdethaber
 
ibnikayyim Çevrimdışı

ibnikayyim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Aleyhillane.... Alahım nuh kavminin, lut kavminin, semut kavminin, ebrehenin ordusuna gelenlerin hepsini bu kafirlerin üzerine sal....onlara bizlerin elleri ile azap et.... hepsinin kafalarını gövdelerinden ayırma şeref ve zzzetini müslümanlar abhşet....Allahumme amin
 
Hilafet Sancağı Çevrimdışı

Hilafet Sancağı

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bu haçlı askerlerinin kini bitmek bilmiyor.Allah kahretsin onları şerefsiz amerikan domuzları
 
MuhacirSelman Çevrimdışı

MuhacirSelman

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Şerefsiz kafirler soruşturma açılmış neyine soruşturma açılıyorsa soruşturma açanların bunlardan ne farkı var..
 
H Çevrimdışı

Habibullah

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
siyonistlerin ve yalaka köpeklerinin dünya müslümanlarına uyguladıkları her aşı gayet güzel tutuyor ve meyvalarını veriyor MALESEF.
ALLAH celle celaluhu tüm MÜMİN lere cem olup harekete geçmeyi ve başarıyı nasip eylesin....
 
ibnikayyim Çevrimdışı

ibnikayyim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Allah c.c bunlara karşı sevgi besleyenlere de hesabını soracaktır... bu pisliği gördüğü halde bunların reisleri ile el sıkışıp yanaklarını birbirlerine sürtenlere de hesabını soracaktır...kadeh tokuşturanlara da hesabını soracaktır...aynı sofraya oturanlara da hesabını soracaktır... onlardan eman dileyenlere de hesabını soracaktır....
 
O Çevrimdışı

orson122

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Esselamu aleykum bu sayfaya resım yuklemek ıstıyorum ama bılgım yok yardımcı olacak varmı ?
 
eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
MuhacirSelman Çevrimdışı

MuhacirSelman

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Taliban: Görüntüler barbarca

2012112123931-b.jpg
Taliban, Amerikan askerlerinin Afganistan'da 'ölüye saygısızlık' ettiklerini ve üç Afgan'ın cesedinin üzerine idrarını yaptığına ilişkin video görüntülerinin "barbarca" olduğunu açıkladı.



Afganistan'da Taliban örgütü, Amerikan askeri olduğu belirtilen dört kişilik üniformalı bir grubun, kanlar içindeki üç Afgan'ın cesedinin üzerine idrarını yaptığına ilişkin video görüntülerinin "barbarca" olduğunu bildirdi.

Taliban sözcüsü Zebihullah Mücahid, görüntüleri kınadıklarını belirtti.

Sözcü, "10 yıldır ortaya çıkmayan buna benzer yüzlerce eylem olduğunu" söyledi.

İnternette yayımlanan kısa video kaydında grubun, Taliban oldukları belirtilen, kanlar içerisindeki üç Afgan'ın cesedinin üzerine idrarını yaptığı görülüyor.

Amerikan donanması konuyla ilgili soruşturma başlatırken, görüntünün kaynağının ve gerçek olup olmadığının henüz belirlenemediğini açıklamıştı.

Vahdet Haber
 
MuhacirSelman Çevrimdışı

MuhacirSelman

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
abdaskerleriurine.jpg


Amerikan ordusu, Afganistan'da Taliban savaşçılarının cesetleri üzerine işerken görünen dört askerin kimliklerinin belirlendiğini açıkladı.
Sözcü Albay Joseph Plenzler, görüntülerdeki deniz piyadeleri ve birliklerinin tespit edildiğini belirterek, ''Birliği belirlediğimizi düşünüyoruz ancak soruşturmanın sürmesi dolayısıyla şu an ismini açıklayamayız'' dedi.

Taliban da Amerikan askerlerinin üç Afgan'ın cesedinin üzerine idrarlarını yapmalarını, ''barbarca ve vahşice'' diye niteledi.

ABD Savunma Bakanı Leon Panetta da olayı kınamış ve Amerikan Deniz Piyade Kuvvetleri ile Afganistan'daki ABD ve NATO birliklerinin komutanına olayı incelemeleri talimatı verdiğini bildirerek, ''Bu eyleme karıştığı tespit edilenlere bunun hesabının sonuna kadar sorulacağını'' kaydetmişti.

İnternette yayımlanan video kaydında, Amerikan askeri olduğu belirtilen dört kişilik üniformalı bir grubun, Taliban savaşçılarının cesetlerinin üzerine idrarını yaptığı görülüyor.
Yerde yatan esmer tenli kişiler yalınayak ve bol giysiler içinde. Aralarından birinin üzeri kanla kaplı görünüyor.
Kayıtta yatanların üzerine işeyenlerden birinin İngilizce olarak "İyi günler dostum!" dediği duyuluyor.
Olayın ne zaman filme çekildiği ve internet kimler tarafından konduğu da bilinmiyor. Ancak görüntüdeki kişiler, kameranın varlığından haberdar görünüyor hatta kamera gerisindeki kişiye gülümsüyorlar.
Görüntüler, pek çok çevrede infiale yol açtı.
abdaskerrezalet.jpg

Üstelik bu, Amerikan ordusuna ağır darbe indiren ilk skandal değil.
Geçen yıl Mart ayında ABD askerlerinin öldürdükleri Afganlarla çektikleri fotoğraflar ortaya çıkmıştı.
Bu askerlerden beşi hakkında 'zevk için' cinayet işledikleri gerekçesiyle dava açıldı. Kasım ayında bu grubun elebaşı olarak gösterilen askerin öldürdüğü kişilerin parmaklarını da kesip 'anı olarak aldığı' ortaya çıktı.

Bu sanık askeri mahkemede müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
Başıbozuk askerler diye tanımlanan grubun eylemleri, ABD'nin 2004'te Irak'taki Ebu Gureyb cezaevinde ortaya çıkan tutsaklara kötü muamele ve cinsel taciz skandalından bu yana Amerikan ordusu için en önemli utanç kaynağıydı.
ABD'nin Afganistan'da 20 bin askeri bulunuyor, bu askerlerin çoğu Kandahar ve Helmand eyaletlerinde konuşlanmış durumda.
ABD'nin Afganistan'daki toplam asker sayısı ise 90 bin.
Amerikan güçleri ve ortakları, ülkedeki muharip birlikleri 2014 yılı sonlarında çekmeyi planlıyor.


Pressmedya

Kırmızı Renkli Yazıya kesinlikle inanmayın.. Askerlerini çekeceklerini defalarca söylediler evet askerler çekiliyor fransız çekilse ingiltere geliyor gidenin boşluğu doluyor Allah azze ve celle Müslümanlara zaferler nasip etsin..
 
Üst Ana Sayfa Alt