Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Pakistan Askeri Kan Kusturuyor

E Çevrimdışı

Eski haberci

Üyeliği İptal Edildi
Banned

asıl video alttaki tüm çıplaklığı ile gösteriyor olayı

 
E Çevrimdışı

ebufaris kurdi

Guest
Bu alçaklar kendi halkına aslan amerikalı efendilerine süt dökmüş kedi gibidirler...
 
eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
pakistan hükümetine müslüman diyenlere ibret olsun
 
eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Pakistan’da hırsızlık yaptığı iddiasıyla yakalanan 22 yaşındaki silahsız bir gencin Pakistanlı askerler tarafından güpegündüz öldürülmesi ülkede büyük tepkiye yol açtı.

Televizyonda ve internette yayınlanan görüntüde Karaçi'de hırsızlık yaptığı iddiasıyla yakalanan 22 yaşındaki Serfaraz Şah adlı genç saçından sürüklenerek askerler tarafından köşeye çekiliyor.
Merhamet isteyen ve canının bağışlanması için yalvaran genç, asker tarafından uzun namlulu silahla yakın mesafeden koluna ve bacağına iki kez ateş edilerek vuruluyor. Askerler daha sonra kanlar içinde yere yığılan ve can çekişen genci ölüme terk ediyor. Olay ülke genelinde infial yarattı ve protesto gösterileri düzenlendi. Devlet Başkanı Asıf Ali Zardari olayın derhal soruşturulmasını isterken, görüntülerdeki iki asker tutuklandı.


Önce vurdular, sonra ölüme terk ettiler - Ortado?u haberleri - Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri ---- Bu noktada haber var
 
Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Pakistanın rejimi İslam ile bir bağı yoktur. Mucahidlerle Amerike gibi harb halindedir. Amerikan casus uçaklarına , yeryli yaya casusları aracılığıyla muslumanların merkezlerine çip atıp bombalatmaktadır. Mucahidlere harb eden , mucahidlere ensarlık yapan kendi musluman vatandaşlarıyla bile savaş halindedir bu Yahudi uşakları .
 
Üst Ana Sayfa Alt