Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Imam Sisiye Beddua Etti Cemaat Birbirine Girdi

A Çevrimdışı

antitağut1979

Üyeliği İptal Edildi
Banned

Başkent Riyad'da bulunan Firdevs Camii İmamı Şeyh Akil, Mısır'da darbe yaptıktan sonra binlerce kişinin ölmesine sebep olan Mısır Savunma Bakanı Abdulfettah Sisi'yehutbe sırasında beddua etti. Camiide bulunan bazı darbe yanlıları cami imamına karşı çıktı. ‘Sisi sana ne yaptı, hutbeye neden onu karıştırıyorsun' şeklinde imama bağıran Mısır vatandaşları, camide bulunan Suud vatandaşları tarafından uyarıldı.

Uyarılara kulak vermeyen darbe yanlıları, hutbenin bitmesinin ardından imama sözlü tacizde bulununca olanlar oldu. Camide bulunan Suud vatandaşları, darbe yanlılarını cami dışına çıkararak tartakladı. Başlarında bulunan ve ikal adı verilen başörtüsü koruyucusuyla darbe yanlıların dayak atan vatandaşlar, imama karşı gelenleri camiden çıkardıktan sonra içeriye almadı. Ardından içeriye girip namaz kıldı.
 
A Çevrimdışı

antitağut1979

Üyeliği İptal Edildi
Banned
E Çevrimdışı

ENSARİ

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
suudlu vatandaşlar imama Allah razı olsun diyor ama ne hikmetse onların kıralıda habire sisiye kanlı hesaplar ödüyor..burda bir yanlışlık var ama nerede..
 
ruveyda Çevrimdışı

ruveyda

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
müslüman halkın üzerine siyonistler kendileriyle işbirliği içindeki adamları koydukları için sonuç bu işte.....şimdiye kadar diktatörlükle yönetiliyordu müslümanlar şimdi ise demokrasi diyorlar ikisininde bir farkı yok beşeri düzen sonuçta
 
Üst Ana Sayfa Alt