Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Soru Afgan Elbisesi, Şalvar, Geniş Cepli Bol Dağ Pantolonu Nereden Alabilirim?

B Çevrimdışı

BirMusluman

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Allahın selamı ihsanı bereketi üzerinize olsun muslumanlar.Benim soracağım şudur ki;
ben kendime rahat giyebileceğim kaliteli ve fiyat yönünden hesaplı gri,yeşil, koyu tonlarda bir afgan elbisesi,entarisi arıyorum.Ayrıca yine günlük hayatta giyebileceğim yarım şalvar yarım pantolon gibi bol bir alt elbise daha arıyorum fiyat olarak hesaplı olacak şekilde, ve yine kendime jack wolfskin,columbia tarzında olan geniş cepli pantolon bol rahat hareket edebileceğim pantolon arıyorum.Bu ihtiyaçlarımda öncelik fiyatının hesaplı olmasıdır kardeşler,pantolonlar goretex olmak zorunda değil ama tarz olarak koyu renkli geniş rahat pantolon tipi olan daha çok urban mı diyorlar bilmiyorum,yani dağ pantolonu gibi bişey isitiyorum.Biraz kilolu oldugum için ve bu tip elbiseler hoşuma gittiği için bu tip elbiseler istiyorum inşallah.İstanbul avrupa yakası içinde alacağım yerler adresler verirseniz daha iyi olur benim için..
 
eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Mahmut efendi cemaati bu konuda aktifler diye biliyorum Fatih çarşamba ya bakabilirsin
 
B Çevrimdışı

BirMusluman

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
anladım kardeşte bana bilindik güzel bir yer lazim biliyorum orayıda onların elbiselerde komple tarikatçı elbisesi gibi inşallah bekleyem bilen bir musliman çıkar inşallah. :=)
 
O Çevrimdışı

omer.hattap

Üyeliği İptal Edildi
Banned
kardes jak wolskın ıstıyorsan besıktasta atlas var orada ıstediklerini bulursun salvar harıc
 
Abdulmuizz Fida Çevrimiçi

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Jack Wolfskin

http://www.atlaskamp.com/iletisim/


Kardeşim Afgan elbisesi musluman için çok guzeldir fakat bu bölgede sırıtır ve aşırı dikkat çekip mimlenirsin. Kendi durumunu bilirsin, ona göre hareket edersin.
Afgan elbisesi satış mağazası bulacağını sanmıyorum. Ancak ısmarlama yaptırman lazım ki, orjinali gibi yine olmayacaktır.
 
K Çevrimdışı

karabatak

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
ya da hatay'da tanıdığın varsa Ovakent Beldesindeki Afgan Köyünden aldırabilirsin.40-50 tl'yi geçmiyor alt üst takımı.Eğer boy ve kilonu yazarsan bende sadece 1 kez giyilmiş olan var.Onu sana satabilirim :)
 
ibnikayyim Çevrimdışı

ibnikayyim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Abdulmuizz Fida akhinin dediği yer uygunur...fiyatlar pek ucuz sayılmaz ama aradığını bulabilirsin....kolombia jeg wolskin gibi
 
K Çevrimdışı

karabatak

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
atlas kamp'dan ürünlere bak daha sonra internetten veya kutupayisi vs gibi yerlerden fiyat sorarsan daha uyguna bulabilirsin
 
B Çevrimdışı

BirMusluman

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Ahiler Allah sizlerden razı olsun ilgi ve alakanızdan dolayı inşallah ben jack wolfs alayim dediğin gibi ahi sırıtır baya bu elbiseler.
 
Üst Ana Sayfa Alt