Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Kuranla Dalga Geçen Kafirler

Seyful-İslam Çevrimdışı

Seyful-İslam

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Bunu buraya koymak hiç uygun olmamış....Sizin gibi site yöneticilerine yakıştıramadım.Adam resmen kur'an okunuşunu makaraya almış, içiki masasında ki olayını anlatıyor.Sizde bunu koyuyorsunuz ve maşaAllah diyorsunuz...:(
 
GuLYaRaSi Çevrimdışı

GuLYaRaSi

VuSLaTa HaSReT
Admin
Evet biraz abes olmus, güya adam kuran okumamak icin yapiyor bunu, yani ickili ya, kuran okumayim diye, ilac isimlerini siralamis onlari okuyor karsikadi dolaptan, ama sanki arapca okuyormus gibi okumus ki, komutan cakmamis olayi..
 
ABDULHAK Çevrimdışı

ABDULHAK

الإذلال هو بعيد عنا
Admin
Kafirler

65- Eğer kendilerine sorarsan, "Biz sırf lafa dalmış, şakalaşıyorduk." derler. De ki: "Allah ile, âyetleri ile ve peygamberi ile mi alay ediyorsunuz?"
66- Boşuna özür dilemeyin, iman ettik dedikten sonra küfrünüzü açığa vurdunuz. İçinizden bir kısmını affetsek bile bir kısmını suçlarında ısrar ettikleri için azabımıza uğratacağız.
Tevbe suresi
 
selsebil Çevrimdışı

selsebil

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
konunun başlığında yanlışlık var.düzeltmek için konuyu ilk açtığımda moderatöre bildirmiştim ama düzelmemiş.bakın ne güzel okuyo diye açmadım konuyu.adamın komutanı kuran okumasını istiyo o da dolaptaki ilaçları makamlı okuyo ve alay ediyolar hep beraber.ben edepsizlği görün diye açtım konuyu.başlık uygun olmadığı için anlayamadınız,benim hatam.
 
F Çevrimdışı

f@kih

Üyeliği İptal Edildi
Banned
(din ve dindarlarla dalga geçmek adlı bab aydınlatıcı olur biiznillah)
 

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt