Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Kopek Kadirov un şok görüntüleri (Video)

yusuf Çevrimdışı

yusuf

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Çeçenistan Devlet Başkanı'nın şok görüntüleri (Video)

Ramazan Kadirov'un doğum günü kutlamalarında çekilen görüntülerde, Kadirov kadınlara tacizde bulunuyor ve tekbirler eşliğinde içki içiyor
Haber Merkezi, 13 Eylül 2009B

kadirovputin.jpg


Çeçenistan'ın Moskova destekli devlet başkanı Ramazan Kadirov'un doğum günü kutlamalarında yaşananlar, bağımsızlık mücadelesi için 250 bin insanını yitiren ülkede tepkiyle karşılandı.
Kadirov, görüntülerde kendisiyle dans eden bir kadına elle taciz ederken, içki içerken görülüyor.

Çevresinde dindar bir kişiliği olduğu imajını yaymaya çalışan, Mekke'ye kralın özel davetlisi olarak giderek hac görevini yapan Kadirov, Çeçen direnişçileri terörist olarak görüyor, Rus Güvenlik Güçleriyle ortak operayonlara imza atıyor.

Çeçenistan 2. devlet başkanı Alu Alkhanov'un ölümünden sonra Vladimir Putin'in desteği ile Çeçenistan devlet başkanı olmuştur. Devlet başkanı olmadan önce başbakanlık görevini de yapmıştır. Birinci Rus - Çeçen Savaşı'nda babası Akhmad Kadirov ile ruslara karşı direnmiş, İkinci Rus - Çeçen Savaşı'nda ise Rusların yanında yer almıştır. Bu ve bu tür davranışlarından dolayı 2004 yılında Vladimir Putin tarafından Rusya Federasyonu Kahramanlığı Madalyası verilmiştir. Kadirov evli ve beş çocuk babasıdır. 2007 yılında yeniden 4 seneliğine Çeçenistan Özerk Cumhuriyeti başkanı olarak seçilmiştir.


[flash]http://www.liveleak.com/e/057_1252799837&autostart=false&flash width=450, height=370[/flash]
 
!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Şerefsiz köpek, cehhenemin dibine gidersin inşaAllah.
 
UMEYMA Çevrimdışı

UMEYMA

Üye
İslam-TR Üyesi
Assagilik ...Bunun ve bu gibi köpeklerin kellesini ucurmak vacip ..
 
K Çevrimdışı

Kumtanesi

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Ya videonun sonudaki içki sırasında ALLAHUEKBER diyen köpeğe ne demeli.Allahım sen yatdımcımız ol.
 
Üst Ana Sayfa Alt