Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Her hafta 50 kişi Hıristiyan oluyor!

K Çevrimdışı

Küresel Haber

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Cezayir’de resmi yetkililerin acizliğinin gölgesinde İslam’dan dönenlerin sayısı giderek artıyor. Ülkede yıllardır yaygın şekilde sürdürülen misyonerlik çalışmaları neticesinde artık her hafta Hıristiyan olanların sayısı 50’yi buluyor.

Küresel Haber / Haber Merkezi

Cezayir En Nehar gazetesinin haberine göre Cezayir’de her hafta 50 kişi, ülkenin dört bir yanına yayılmış misyonerlerin kampanyaları sonucunda Hıristiyanlık dinine giriyor. Cezayirli yetkililer ise bu misyonerlik kampanyalarına karşı çeşitli tedbirler almışsa da önünü bir türlü kesemiyor.

Cezayir gazetesi, Cezayir’deki Katolik Piskoposluğun sorumlusu Peder Daniel San Vinson Dolapol’un şu sözlerine yer verdi: ‘Dinlerini değiştiren Cezayirlilerden yüzde doksanı Anglikan Kilisesi cemaatine bağlanıyor.’ Peder Dolapol, son dört yılda Hıristiyanlığa geçen Cezayirlilerin sayısında gözle görülür artış olduğuna dikkat çekti.

Ardından Cezayir’deki kilisenin yeni Hıristiyanları beklediğini söyledi.
 
S Çevrimdışı

SaYFuLLaH

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
İnsan nasıl kendi isteği ile İslam'dan irtidad edebiliyor aklım almıyor, böyle kişilerin baştan İslam'ı şüpheli. Her haftada 50 kişi mi, burada abartma var sanırım.
 
C Çevrimdışı

cimkeriy

Guest
onların hristiyan olması bizleri üzmesin . zafer islamındır çoğunluğun değil istiyorsa tüm dünya hep birden hiristiyan ,ateist vs olsun sadece benim müslüman olmam bile yeter . allah dünyayı mehdi ve mücahitlerin ayaklarına sericek onlar dünyayı ittikce dünya onlara gelicek.
 
Mujahida Çevrimdışı

Mujahida

Üye
İslam-TR Üyesi
Assalamu alaykum

Bu haberin kaynagi nedir? Tesekkürler.

Wa alaykum salam
 
Mujahida Çevrimdışı

Mujahida

Üye
İslam-TR Üyesi
Vikipedi'ye göre cezayirdeki hristiyanligin en cok yaygin oldugu yer Kabylei bölgesi. Kabylei cezayirin en fakir bölgelerinden biri. Ve tam o bölgede hristiyanlar santralini kurdurlar. Ayni zamanda ilginc olani cezayirin hristiyanlari 90% protestandir. Bunun arkasinda mutlaka evangelist fundamentalistler vardir. Insanlarin zaafiyetini kulanan, bu durumda insanlarin fakirligi. Bu aslinda tipik bir hristiyan "davet" metodudur. Afrika'da yaptiklari gibi bir elinde incil bir elinde ekmek veya merkez asyada yaptiklari gibi bedava bilgisayar, ingilizce dersi, bedava yemek, ekmek, su....ayni latin amerikada yaptiklari gibi evlere yüzlerce bedava kartonlarca okul esyalari, gida. Yani resmen insanlari satin aliyorlar...niye dürüstce dinleriyle, kendi dinin mesajiyla insanlari (cehenneme) cagirmiyorlar?! Cevabi herkes bilmekdedir. Cünkü biraz akil olan insanda bir saniyede küfrlerini, sirklerini, mantiksizligini anlar!!

Bir Müslüman telefonla Hristiyan Canlı Show'una katılıyor - YouTube


Millet insanlari cehenneme cagirmayi hic cekinmiyorlar. Asil biz gece gündüz ALLAHin kelami icin calismamiz lazim.

Konuyla ilgili:

Muslims in Tanzania - YouTube

missionary in Africafull - YouTube

Ahmed Deedat über christliche Missionare /deutsche Untertitel - YouTube

Aljazeera deckt auf Missionierung afghanistan Bushs Kreuzzug in Afghanistan - YouTube!

Priester versucht Muslimische Kindern zu missionieren wie war ihre Reaktion ? - YouTube
 
Ercan Küçük Çevrimdışı

Ercan Küçük

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Selamün Aleyküm Değerli Mü'min ve Müslüman Kardeşlerim

Üzerime vazife olmayarak müslüman kardeşimin açtığı konuya nacizhane görüşümü belirtmek istedim. Unutulmamalıdırki yabancı patentli araştırmalar, anketler ve buna benzer şeyler hele birde konu islamsa kesinlikle dikkate alınmamalıdır.
Çünkü belirli kafir topluluklar bizim aklımıza gelmeyecek yöntemlerle şeytan ile istişare yaparak islamın ne kadar hızlı yayıldığını önleyici hamleler ve son zamanlardaki papazların da müslüman oluşunu perdelemek amacı ile yapılan çalışmalara kulak asmamak gereklidir. Tersine dünya islama dönüyor ve müslüman kardeşlerimizin sayısı hızla artıyor. Son olarak belirteyimki Cenab-ı Allah'ın hiç bir kulu hakiki müslüman ise din değiştirmesi söz konusu değildir. Asıl biz kendimize sormalıyız acaba halen dinimize dahilmiyiz, dinden çıkarmadığını düşündüğümüz ve uyguladığımız küfrii hareketlerimiz var mı? Değerli Kardeşlerime bir ince nokta belirtmek isterim basit örneklerden; Bir kimse eşinin veya bir müslümanın ağzına söverse (Cenab-ı Allah dişlerimizi kevser çakıllarından yaratmıştır), cennete sövdüğü için dinden otomatik olarak çıkar. Ağız mübarektir Kur'an ve zikir yoludur. Eşinin ağzına söverse nikahı artık malesef boştur. Nikah tazelemek gereklidir. Bunları göz önüne getirerek sayalım birde kaç müslüman vardır. Hepimizi kastediyorum değerli kardeşlerim. İslam kolaylık dinidir ama unutulmamalıdırki kıldan ince ve kılıçtan da keskindir. Birşey söylerken nereye gittiğini düşünmeliyiz kısacası kesinlikle küfür etmemeliyiz çünkü sahibimiz öyle emrediyor. Cenab-ı Allah Kerimdir Amma kuyusuda derindir. Allah bizi dilinden dolayı dinden çıkıp haberi olmayan kullarından etmesin İnşeAllah. Tevbeden ve Kelime-i tevhidden Vazgeçmeyelim. Zorla din değiştirilmez kalben olmadığı sürece geçersizdir. Kişi halen müslümandır.
 
S Çevrimdışı

seyfuAllah

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Selamunaleykum
Bir HIristiyanlar tartI$ma yaparken ingilterede internette bana 1 senede 3000 ki$i HIristiyan oldu turkiyede demi$ti ben du$undum dogrumudur diye? sonra Aleviler din degi$tirmesi ya$anmI$ olabilir? yanda bu yalan haber? yanda ErdoganIn actTIgI kiliselerin faydasI dokunmu$ olabilir bu bir dogru haber? Halen emin degilim kim dogru kim yanlI$
Allah Alim
 
Ercan Küçük Çevrimdışı

Ercan Küçük

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Aleyküm Selam Kardeşim Allah yolunda daim etsin.
Haklısın kardeş kimin doğru kimin yanlış olduğunu bilmek gerçekten zor oldu artık. Ama bu devletin yönetim şekli belli ''manda rejimi'' nden başka bişeyde beklenmez zaten. Bizim elimizden dua etmek gelir 3 günlük dünyada ne yapalım. Ulul-Emir le yönetilmiyoruz şu anda ulul-fasık rejimiyle yönetiliyoruz. Aciz kardeşinin itikadına göre heryer Allah'a aittir ve islamdan başka kural tanımak zorunda da değiliz. Allah hepimize selametle buralardan hayırlı olana ahirete göç etmeyi nasip etsin.
 

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt