Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

EY BAŞÖRTÜLÜ KADIN

A Çevrimdışı

ankakuşum

Üye
İslam-TR Üyesi
adiyokhq0.jpg
 
!sLaM4eVeR Çevrimdışı

!sLaM4eVeR

لا اله الا الله
Admin
Yinede gözükmüyor sanırım sizin cokelere yüklendiğinden sizde çıkıyor kardeş o resmi imghack sitesine atıp eklermisiniz..
 
K Çevrimdışı

kafkaskartalı1453

Üye
İslam-TR Üyesi
Evde islerimizde, sehirde, okulda, pazarda, isyerinde, parlementoda, hükümette, mahkemede, sivil idarede, askeriyede, poliste, savas alaninda ve baris görüsmelerinde Allah'a ve onun rehberligine ihtiyaç duymayacaksak, bunlara baska nerede ihtiyacimiz olacak ? Hayatimizin hiçbir alaninda bize rehberlik etmeyecek, hiçbir meselede emirleri uygulanmayacak, akla ve mantiga uygun düsmeyecek, -Hasa- saçma bir Ilaha neden inanalim ve ibadet edelim. ?...

MEVDUDİ

 
H Çevrimdışı

hak_yolcusu

Üye
İslam-TR Üyesi
pardon ama ben pek anlamadım,,,şimdi şehit diye bahsedilen şu küfür sistemin askerleri mi? :huhuuhuu :eek:hafalanoldum
 
Acem Çevrimdışı

Acem

Üyeliği İptal Edildi
Banned
pardon ama ben pek anlamadım,,,şimdi şehit diye bahsedilen şu küfür sistemin askerleri mi? :huhuuhuu :eek:hafalanoldum


he evet kardeş sende canını bir avuçta olsa müslümanların ve ailenin yaşadığı toprağın başını beklerken ölüdürülsen şehit olmazmısın?!!
ameller niyetler iledir.çok kişi efendimiz zamanında savaşlara katılmış ama niyetleri ganimet şan şöhret olduğu için sevap alamamışar şehit olma şerefinede erememişler.

Bu arada imzan çok güzel bendemi
yapsam ne:D

mucahidsenerfj3.gif
 
E Çevrimdışı

ebucihad

Üyeliği İptal Edildi
Banned
İman edenler Allah yolunda savaşırlar; inkar edenler ise tağut yolunda savaşırlar öyleyse şeytanın dostlarıyla savaşın. Hiç şüphesiz, şeytanın hileli-düzeni pek zayıftır.

Melekler kendi nefislerine zulmedenlerin hayatına son verecekleri zaman derler ki: "Nerde idiniz?" Onlar: "Biz, yeryüzünde zayıf bırakılmışlar (müstaz'aflar) idik." derler. (Melekler de "Hicret etmeniz için Allah'ın arzı geniş değil miydi?" derler. İşte onların barınma yeri cehennemdir. Ne kötü yataktır o? :Nisa=76-97
bu ayetlere göre niyetin salih olması bu ayetleri neshmi eder???
 

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt