Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

El Kaide’den çağrı: Kral Abdullah’ı devirin!

alimveli Çevrimdışı

alimveli

Üye
İslam-TR Üyesi
El Kaide yapılan çağrıda, Kral Abdullah’ı ve ailesin devirin çağrısında bulundu…
El Kaide ile bağlantılı Abdullah Azzam Tugayları , Suudilerden ülkeyi yöneten kraliyet ailesini devirmelerini istedi

İnternet sitesinde yayımlanan bu çağrıda , ”halkın ihtiyaçlarını dikkate almayan ve savurgan harcamalar yapan kraliyet ailesini devrilmeyi hakkettiğini, Suudi kraliyet ailesi ABD ile gizli anlaşma yaparak ülkenin petrol gelirlerinden Suudilerin yararlanmasına izin vermediği” öne sürüldü.

Krallığa karşı saldırı düzenleyecekleri ve suudi kraliyetini ortadan kaldıracaklarını söyleyen tugaylar açıklamasında, Tunus ve Mısır da yapılan devrim gibi suudi ülkesinde de yeni bir devrim yapacaklarını bildirdiler ..Tunus ve Mısır da devlet başkanlarının gitmesinden gayet memnun olduklarını ve işbirlikçi kraliyet ailesinide tahttan indireceğinide dile getirdiler..

uyanış haber
 
alimveli Çevrimdışı

alimveli

Üye
İslam-TR Üyesi
Orjinal metni bulamadım malesef.Abdullah Azzam Tugayları sitelesinden çağrı yapılmış...Tam metni bulunca burda paylaşırım inşaÂllah...
 
Üst Ana Sayfa Alt