Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Haber Ankara'da Patlama

M Çevrimdışı

muvahhidgenclik

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
Bugünlerin geleceğini hemen hemen herkes daha önceden biliyordu. Uyguladığımız politikalar elle tutulur çözüm olmadığı gibi daha çok düşman ve kin besletti. Oysaki Kuranı yaşayan ve yaşatan bir toplum olsaydık bütün bunların hiçbiri olmazdı. Şimdi Kuran merkezli bir toplum olabilirmiyiz sorusuna cevabım çok çok zor ama imkansız değil. Dinimizi zaten mehzeplere taikatlara cemaatlara bölmüşsüz şuanda çıkan savaşların sebepleri bunlar değil mi? Olan her zaman ki gibi masum kardeşlerimize oluyor. Unutmayalım dün akşam bizde yada bizim en yakınlarımızda orada olabilirdi. Allah'ı sadece böyle günlerde anmayalım. Kurana sımsıkı sarılalım ve çevremizdekileri Kuranı okumaya ve anlamaya teşvik edelim. Kurtuluş sadece TEVHİD ile Kuran ile mümkün. Benim tek başıma mücadelem ne işe yarar vesvesesini dinlemeyin bir kişiyi bile Kuran okumaya teşvik etmek ileride büyük bilinçli büyük bir topluluğun oluşmasına işarettir. Allah ölen kişilere rahmet kalan yakınlarına da sabır versin. Allah hepmiziniz yardımcısı olsun.
 
K Çevrimdışı

Kozzsoy

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
tayyip hakkında yazmak istemiyorum . taraftarlarının zırvanın doruğuna çıkması yüzünden adamın hakkında aşırıya gitme korkusu başladı bende. Zaten kendisi benim yerime demiş :


Ayrıca daha da ötesi ortalıkta estirilmeye çalışılan evden çıkarken helalleşin havasını da red ediyorum çünkü dün olduğu gibi bugünde sözleşmem yok ,ve yarında yok ayrıca bir başkasının da yok ... Allah'tan geldik Allah'a döneceğiz bu kadar basit .

Ankara saldırısının hedefi, Rusya'ya, İsrail'e, İran'a, Esed'e ve son dönemde ABD'ye kafa tutan Uzun Adamın dik siyasetidir. Tuzakları bozmaya niyetlenin. Birliği koruyun. Haçlıların taşeronlarına karşı dik durun.

Rusya, İsrail, ABD, Şii İran, Esed'in taşeronları ve yerli terör güçleri ülkemizi ateş çemberine doğru sürüklemektedir. Uyanık olalım.Ülkemiz ciddi bir tehdit,... terör ve tuzak eşiğinde. Haçlılar ve yerli şebbihalar, topyekun saldırıyor, birlik olalım, son kalemizi koruyalım.Ülkemiz Kurtuluş Harbinden bu yana böyle bir saldırı, tehdit ve tuzak yaşamadı, haritaları yürürlüğe koymak isteyenler var. Müslümanlar olarak birliği koruyalım...

(Ubeydullah Arslan)
 
Son düzenleme:
Nesîbe Lena Çevrimdışı

Nesîbe Lena

"عِشْ حَمِيداً، وَمُتْ شَهِيدًا"
Süper Moderatör

Ankara’daki saldırının kadın faili 1992 doğumlu bir PKK’lı

Güvenlik yetkilileri, Ankara’da 37 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırıyı gerçekleştiren saldırganın 1992 doğumlu PKK üyesi Seher Çağla Demir olduğunu belirtti.

Reuters’a konuşan güvenlik yetkilileri, Demir’in PKK’ya 2013 yılında katıldığı yönünde deliller elde edildiğini açıkladı. Ancak bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmış değil.

Kaynaklardan biri, “Konu üzerinde halen üzerinde çalışılıyor. Aslen Karslı. Demir 2013 yılında PKK’ya katılmış” dedi.

Saldırıyı gerçekleştirdiği düşünülen erkek saldırgana dair ise bilgi paylaşmadı. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yaşamını yitirenlerden birinin saldırganlardan biri olduğunu, bir kişinin daha saldırgan olabileceğini kaydetmişti.

PYD/PKK’lı Seher Çağla Demir eğitim yeri ise Kobani’den dönünce PKK’ya üyelikten gözaltına alındı. Hakkında dava açıldı. HDP’li avukatların “somut kanıtlar yok” başvurusundan sonra PYD/PKK’lı Seher Çağla Demir tutuksuz yargılanmak üzere bırakıldı.

Küresel Analiz / Haber Merkezi
 
N Çevrimdışı

Nizamı Furkan

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Dünya üzerinde en belli kabak gibi düşmanının karnını doyuran, hatta meclisinde söz sahibi yapıp koruyup kollayan, gül gibi bakan başka bir ülke var mıdır acaba merak ediyorum? Siz biliyor musunuz böyle başka bir ülkeyi?
 
E Çevrimdışı

Ebu Mervah

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Ankara saldırısını yine TAK üstlendi

Ankara'da 13 Mart Pazar akşamı düzenlenen hain terör saldırısını terör örgütü PKK'nın bir kolu olarak bilinen TAK (Kürdistan Özgürlük Şahinleri) isimli terör örgütü üstlendi. TAK, 17 Şubat'taki Ankara saldırısını da üstlenmişti.

Örgütün internet sitesinde yer alan açıklamada, kanlısaldırının failinin Seher Çağla Demir olduğu da belirtildi.

TAK daha önce 17 Şubat'taki Ankara saldırısı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na düzenlenen havan topu saldırılarını da üstlenerek gündeme gelmişti.
 
E Çevrimdışı

Ebu Mervah

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Aynen doğru dedin kardeşim; kafirlik böyle bir şey olsa gerek.Vallaha PKK'nın kendi elemanlarına neyi vaad ettiğini bilmiyorum ama bildiğim tek bir gerçek var; O DA; ALLAH'IN BİZE CENNETİ VAAD ETTİĞİ; ONLARA DA CEHENNEMİ MÜJDELEDİĞİ...Hani ayetlerin bir çoğunun sonunda Allah(s.w.t.) ayetleri şöyle bağlar ya; Onlara alevli ateşin azabını müjdele...
 
N Çevrimdışı

Nizamı Furkan

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
" PKK'nın askeri kanadı Halk Savunma Güçleri'ni (HPG) yetersiz bulup "pasifist" olarak eleştirdiklerini belirten[3] TAK örgütü, PKK'yı "daha aktif" bir faaliyete çağırmaktadır. Yaptıkları bir açıklamada Türkiye'nin her yerinde bomba patlatabileceklerini, suikast ve yakma eylemlerine girişeceklerini ifade etmişlerdir. Hiçbir kural tanımayacaklarını belirten TAK, Türkiye'yi "beter bir yer hale getirmekle" tehdit etmektedir. TAK, bir açıklamasında örgüt olarak hiçbir kimseye ve hiçbir yere bağlı olmadıklarını ileri sürmüş ve kendilerini yapı olarak "fedai bir güç" olarak nitelemiştir. Öncelikli hedeflerini ise "Askeri bürokrasi", "ekonomi" ve "turizm" şekilde sıralamışlardır. "
(ortakhaber.com teyrebazenkurdistan.com:vikipedi)
 
N Çevrimdışı

Nizamı Furkan

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bir ara bunların eylemlerini vs araştırmıştım bu zavallı pkk ve kardeşi oluşumlara en çok üzüldüğüm nokta ise daha propaganda bile yapmasını bilmemeleri olmuştu :) adamlar hiç bişeyden anlamıyorlar ne propaganda videosundan ne slogandan nede kışkırtmasını biliyorlar ışid bile hd videoları var :) bunlar bu beceriksizlikle nasıl eylem yapıyorlar anlamıyorum. demekki çıkarttığım sonuç bunlar köylerden, şehirde sokaklardan cahil çocukları görmemiş cahil gariban kişileri ucuz ucuz söylemlerle kandırıyorlar. bunlardan büyük faaliyetler beklenmez asla vallahi çektiği videolar bile sanki hesap makinesiyle çekilmiş gibi sloganları dersen çoluk çocuk söylemleri.
 
E Çevrimdışı

Ebu Mervah

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Arkadaşlar Ankara'da ikamet edip de Kızılay civarında çok önemli işi olmayanlar bence pek o taraflara gitmesin.Çünkü biraz önce Ulus Sıhhıye tarafından Kızılay tarafına arabayla gidiyim dedim, bi işimiz vardı.Arabada sakallı varsa; arabanın her tarafını arıyorlar.Kimliklerle de GBT kontrolü yapıyorlar.Muhtemelen içinde peçeli bacı bulunan arabaları da ararlar.Bence bacılardan da çok önemli işi olmayanlar pek o taraflara gitmesin.
 
E Çevrimdışı

Ebu Mervah

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Pkk yaptı eylemı önce meclısten hdp yanı teror orgutunu cıkarsınlar ...
Doğru diyorsun kardeşim de; HDPKK'lılar her türlü terör eylemini yaparlar, hiç bir şey olmaz.Müslümanlar bi bıçak taşısa hemen gözaltına alınır.Bu ülke böyle bir ülke.Adam Sıhhıyeden Kızılaya girerken Geyik Heykellerinin olduğu yerde içinde sakalı uzun bir ahi var diye benim arabayı çevirdi.Bi de bagajı arayıp da bagajda Kuran-ı Kerim bulunca; mal bulmuş mağribi gibi sevindi.TEM'ci heralda kendi kendine sevindi, aha aradığımız arabayı bulduk dedi.Ben de direk lafı yapıştırdım, hevesini kursağında bıraktım;"Bomba için arıyorsanız, benim arabada bomba filan yok, boşuna aramayın dedim, ben kendime de arabama da güveniyorum" dedim.Benimki de ne cesaretse; Terörle Mücadele Polislerine laf sokuyorum.
 
N Çevrimdışı

Nizamı Furkan

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Turistleri hedef alacağız demişlerdi sitelerinde evet bugün ekseri turistleri hedef almışlar hatta 3 yaralı israil vatandaşıymış iran vs de var içlerinde sözcü gazeteside saldırıyı daeş yaptı demiş sadece israil vatandaşı olmasına dayandırarak yok tak yapmıştır açıklamalarında belirtmiş idiler. abd israil destekleyin pkk yı daha çok vatandaşınızı öldürecekler!

açıklamada turistlere ve turistik bölgelere olan planlar
http://webcache.googleusercontent.c...com/TR_Bildiri.html+&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr
 

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt