Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Acun Ilıcalı El-Kaidenin ölüm listesinde

H Çevrimdışı

HAZRETİ MEHDİ

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
amerikan düşünce kuruluşları el kaide ile alakalı küçük düşürücü haberler yayılması gerektiğini söylerler ki insanların gözünden düşürülsünler.bu da onlardan biridir.türkler de abd ile birlikte çalıştığı için bu planı bilinçli bir şekilde uyguluyorlardır

Çok haklısınız hocam, NATO ülkeleri işte, ne beklersiniz ki işte...
 
M Çevrimdışı

Muvahhid Mücahid

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Ya el kaidenin işi gücü yok acuna suikast düzenleyecekmiş.Bırak arkadaşım bu işleri.Bir kere el kaide acuna suikast düzenlemek isterse düzenler polisin haberi bile olmaz.Gönderirler gençlerden birini eline 1 silah verirler acunu öldürürler bunun için plan kurmaya gerek yok ki :D
 
Kozsoy Çevrimdışı

Kozsoy

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Acun; Akkoyunlu devletinin kadrolu TV uyutucularındandır , uyutulan kütleye herhangi bir kesimin antipatik gösterilmesi için kullanılabilir . Arınçın Erdoğanın öldürüleceği Özalın Kah veciinin öldürüldüğü zırvalarına inananlar için yeni bir los palavros...
 
M Çevrimdışı

Muhammed Et-temimi

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
El kaidenin bu kadar saçma sapan işlerle uğraşacak örgüt olduğunu sanımıyorum...Türk polisi kaynak olarak gösterilmiş tamam hemen iman ettik %100 sahih haber )))

Ayrıca Şuan El kaide tüm dikkatini Suriyeye vermiş ve Türk devleti orda El kaidenin olmasından aşırı derecede rahatsız...Türk devletinin yıprat tutukla tepki alma stratejisinin ilk ayağı olsa gerek bu haberler.
 
E Çevrimdışı

Ebu & Dücane

Guest
El kaidenin bu kadar saçma sapan işlerle uğraşacak örgüt olduğunu sanımıyorum...Türk polisi kaynak olarak gösterilmiş tamam hemen iman ettik %100 sahih haber )))

Ayrıca Şuan El kaide tüm dikkatini Suriyeye vermiş ve Türk devleti orda El kaidenin olmasından aşırı derecede rahatsız...Türk devletinin yıprat tutukla tepki alma stratejisinin ilk ayağı olsa gerek bu haberler.

Bu ülkede bir kafire yan gözle bakılsa,bakan kişi radikal dinci adı ile ilk akla gelen el kaide ismi öne çıkarılır.Başka sanki örgüt kalmadı.Yani hangi örgüt kendileri için hedef seçilmişse,dini konuda bir alamet bulduklarında örgüt sınıfını kendileri hemencecik tayin ediveriyorlar.Arkasından türlü dalaverelerle o kişilerin hayatı karartılıyor.Sonra bir de ballı ballı övünüyorlar.Hak yolda giden birisini etkisiz hale getirmiş olmaları onlar için büyük bir onur oluyor.Büyük bir iş başarmış oluyorlar.Bu uğurda amerikan çıkarları için ölselerdi zaten şehit olmuş olacaklardı.Maksat el kaide üzerinden halka düşman kazandırma stretejisi.Peki bu konuda işbirliğinde bulundukları amerikanın cıa yada ortalıkta binbir kafir ülkenin cirit atan ajanlarının hükmü doğru oluyorda,el kaidenin kendini savunma hakkı yok mu?O da doğrulamış mı?Onları üyeliğe kabul etmiş mi?"Ben ne diyorsam odur" diyen bir kafirin her sözüne ve hükmüne bir müslüman nasıl işittik ve itaat ettik diyebilir.Keşke Allahın sözlerine bu şekilde iman edip,kafirlerden yüz çevirselerdi.

"Aralarında hüküm verilmesi için ALLAH'a ve Resûl'üne davet edildiklerinde mü'minlerin sözü ancak, 'İşittik ve itaat ettik' demeleridir. İşte asıl bunlar kurtuluşa erenlerdir." (Nur, 24/51)
 
makdisi Çevrimdışı

makdisi

Yeni Üye
İslam-TR Üyesi
İyide emniyet müdürlüğü niçin bu şekilde açıklamış. Adamların işleri güçler yokta yalan haber yaymakla mı meşguller?
Peki adnan oktarın listede olmasına ne diyorsunus bu da mı iftira?

Kaidenin işi gücü yokda acunlamı uğraşacak, bunlar tamamen asılsız uydurma haberler gerek basının gerek istihbaratın uydurmaları, tutuklamaları haklı çıkarmak için uydurulan senoryalar bunlar. Zaten saman gasteside bu haberlere balıklama atlar ve kendide ekler.Kaidenin türkiyeyle işi olmaz onun işi emperyal zalim güçlerle savaşmak, işgal edilmiş toprakları savunmak zalime karşı mazlumun yanında yer almaktır.
 
R Çevrimdışı

Rebi3

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Avukat Sıtkı emniyet islam devletinin emniyetimi ki müslümanlar hakkında yaydıkları haberlere inanalım. Geçmiş zamanlarda bir çok müslümanı tutukladılar sebep elkaide üyeliği imiş. Ama hiçbiride sempatiden öteye elkaide üyesi değildi. Öldürdükleri yada yakaladıkları birçok müslümanı elkaidenin Türkiye sorumlusu diye basına bildirdiler (ne hikmetse hiç bitmiyor türkiye sorumluları) ama hiçbiride türkiye sorumlusu falan değildi. Hatta kendilerini haklı çıkarmak için basına kendi koydukları bombaları silahları göstermişlerdi. Şimdi gelmiş emniyet böyle dedi, neden yalan olsun diyorsun. Seni bir şafak vakti evinden alırlarsa gör sana olmayan neleri isnat ediyor o dediğin emniyet. Emniyete göre ; Sen vahyin ve sünnetin gerektirdiği gibi müslümanlığı yaşadığın an elkaide üyesi olmuşsundur ne yaşamana ne tebliğ etmene izin verirler. Sanki elkaide bahanesiyle türk hapishanelerinde tutulan yüzlerce müslüman haklı gerekçelerle tutuluyormuş gibi.
 
K Çevrimdışı

Khaled21

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Listede Adnan Oktarda varmış kesinlikle o sapığın ortadan kalkması lazım
 

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt