Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Haber ÇKP 10 Bin Uygur Haneye Çinli Yerleştirmek İstiyor

AbdussametTuna1 Çevrimdışı

AbdussametTuna1

Şirke rızam yoktur
İslam-TR Üyesi
Şeddeli Kafir Şi Çinping'in ve Çin Komünist Partisi'nin 2013'te yönetimi devralmasıyla birlikte gündeme getirdiği "Kardeş Aile" projesi kapsamında hükümet her Türk haneye bir komünist parti üyesi yerleştirmek istiyor.

Evdeki yetişkin erkeklerin çoğunu Toplama Kamplarına veya Hapishaneye kapatan Çin otoriter Rejim, Müslüman ev sahiplerini Komünist Çinlilere domuz eti ve şarap ikram etmeye zorluyor. Kendileri ile beraber İslam'da haram kılınan yiyecek ve içecekleri tüketmeleri istenyor. Hatta biçare hane halkı evdeki Çinlileri eğlendirmeye zorlanıyorlar.

Doğu Türkistanlı Müslümanların herhangi bir ibadet, eylem veya söylemde bulunmaları durumunda, yasadışı dini faaliyette bulunmak suçlamasıyla Çin polislerince içeri alınıyor. Böyle bir durumda Çinli yetkililer, Uygurları en vahşi ve acımasız yöntemlerle cezalandırıyor, hapishanelerde ve toplama kamplarında tutuyor, hatta uzun yıllar hapis, işkence ve idama mahkum ediliyor.

Muhammed Ali ATAYURT-Istiqlal Haber
Kaynak: Xj.people
 

Benzer konular

Üst Ana Sayfa Alt