Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Haber Hasan Saklanan İsimli Türk vatandaşı, Soykırımcı İşgalci İsrail Polisleri ile Çatışma Sonucu Şehid Oldu

Abdulmuizz Fida Çevrimiçi

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Hasan Saklanan İsimli Türk vatandaşı, Soykırımcı İşgalci İsrail Polisleri ile Çatışma Sonucu Şehid Oldu


Adının Hasan Saklanan olduğu öğrenilen bir Türk vatandaşı, soykırımcı işgalci İsrail polisleri ile çatışmaya girdi. Mukavemet sonrası İsrailli bir işgalci yaralanırken Türk vatandaşı şehid oldu.

ŞEHİDİN KİM OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Haber7, Eyyübiye doğumlu 34 yaşındaki şehit Türk vatandaşı Hasan Saklanan’ın yakınlarına ulaştı.

Şehid Hasan Saklanan’ın imamlık görevinde bulunduğu ve 2-3 yıl önce Ankara Şereflikoçhisar ilçesinden Şanlıurfa Haliliye'nin Kepez mahallesine tayin edildiği öğrenildi.


GERİDE 4 YETİM BIRAKTI

Saklanan'ın Diyanet İşleri Başkanlığının 28 Nisan 2024 tarihinde 4 günlük olarak düzenlediği Kudüs ziyaret turu ile Kudüs’e gittiği öğrenildi. Kudüs’te şehid olan Saklanan’ın evli ve 4 çocuk babası olduğu, en büyük çocuğunun 12, en küçük çocuğunun ise 3 yaşlarında olduğu belirtildi.

zIBwJ_1714487825_9813.jpg
1714501879180.png

1714502170477.png
hASANAA AAAqqq.jpg

İZİNLİ OLDUĞU GÜN KUDÜS’E GİTT

Ürdün üzerinden Filistin’e giden Hasan Saklanan, Ürdün’den Filistin’e Allenby Sınır Kapısı’ndan geçerek Filistin’in işgal altındaki başkenti Kudüs’e gitti. Dün Kudüs’e varan Hasan Saklanan, bugün ise soykırımcı işgalci askerlere yönelik mukavemette bulunarak şehit oldu.

Olayın Videosu


1714501862404.png


 
Üst Ana Sayfa Alt