Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

İslam-tr'ye Aşırı Tekfirci Harici Saldırısı

Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Aşırı tekfir hastası harici ( Y0lcu34 ) saldırısı
İnşeAllah detaylar gelecektir.



Elimden geldiğince Harici'nin özel olarak aktardığı "sırrını" ifşa etmemeye çalışarak gelişmeleri ve yaptığı alçaklığın sonucunda kendisine hak ettiği ithamlarda bulunmadan yazmaya çalışacağım.

Konu hakkında teknik ve detayı Islam4eVeR yapabilir.



"Birkaç aydır sitemizde üye olan bu şahıs; gerek bana forumdan özelden gerek face üzerinden mesajlar atarak iletişime geçti.

Özel mesajında; daha önceden içinde bulunduğu bir grubu ("sırrı") sözde ifşa etmek istediğini, başından geçenleri yazmak istediğini ve isimsizce foruma koymak istedi.

Bende kendisine önce bir yazıyı hazırlamasını ve özel mesajla okumam gerektiğini kendisine söyledim. Çünkü konu çok ciddi ve tehlikeli idi.

Bir gün sonra 11 sayfalık uzun bir yazıyı gönderdi. (isteyene özel mesajdan yollarım. )

Yazıyı okuduğumda ifşa etmekten bahsettiği gurubu reklam ve tebliğ ediyordu. Yazıda 'kendi şahsı hatalarından dolayı uzaklaşarak ayrıldığı' bu grubu sözde kötüleyeceğine ya da olumsuzlukları anlatacağına, perde gerisinde övüyordu. Haliyle yazıyı okuyan yazıdaki mâlum öznenin kişisel hatalarını görecek fakat gruba sempati duyacağı aşikardı. Yazıyı Islam4eVeR kardeşime de okuttum o da aynı kanaate sahib oldu. Yazıdaki problemleri kendisine izah ettim, sen böyle dememiştin, eğer yazıyı sıkıntısız şekilde düzenleyebilirsen foruma koyabiliriz dedim. O da tamam dedi fakat günler haftalar geçti sözünü yerine getirmedi.


Tüm bunlarla birlikte, birgün face üzerinden bana mesaj yazarak, tanıştık. Akabinde bir tasavvufcu meşhur sapığa ait siteyi hackleyebileceğini, benden ise ana sayfaya yazı yazmamı istedi. Bende mesaide (iş) olduğumu, musait olmadığımı, anlamadığımı ve hazırlayamayacağımı ilettim. Israr vs etti ise de iş yerinde çalıştığımı, meşgul olduğumu, kendin yaz iki satır deyip başımdan uzaklaştırdım.


Geçen hafta ise forumda bir üye kardeşimizin art niyeti olmadan aşırı tekfir hastası mâlum şahsın videosunu yayınlamıştı.

Üye kardeşimiz yıllardır forumda olmasına rağmen bildiği halde dikkat etmemesi üzerine videosunu kaldırdım ve kendisine bir hafta yazmasına engel oldum.


Bunun üzerine Y0lcu34 rumuzlu arkadaş, aşırı tekfir hastasını savunan bir çıkışla forumda oy vermeyi savunuyormuşuz gibi 'murcielerin , sofilerin paylaşımı yapılmasına göz yumulmasına rağmen neden tekfircilerin reklamını yaptırmıyorsunuz ' tarzında çıkışı oldu.

Bende diğer sapıklar bizi tekfir edip kanımızı, ırzımızı, malımızı kendine helal görmüyor, tebliğ yapıyoruz delillerle kimisi delile teslim oluyor. Fakat gerek aşırı tekfir hastaları ve gerek IŞİD ummeti, mucahidleri tekfir edip fitne çıkartıyor, üstelik biz Deyyus değiliz, canımızı, namusumuzu kendilerine helal görenleri evimizde ağırlayamıyoruz tarzında cevab yazmıştım. Bunun üzerine Islam4eVeR ile de konu üzerine munakaşa ederken , önceki meselelerle ilişkili olarak bu son yaşanan olayla birlikte forumdan uzaklaştırıldı.

Tüm hadise (ifşa etmeden anlatabildiğim, hatırladığım kadarıyla) bunlardır.


Bu şahıs, dün gece yarısı siteye saldırmış ve not olarak da forumdan haksız yere uzaklaştırıldığını, kendisine not olarak da "aşırı tekfirci" dememizden dolayı özel olarak özür dilememiz gerektiği, ve Abdullah Yolcu'nun oy kullanmak vacib dediği videoyu ekleyerek oy kullanmayı desteklediğimizi ana sayfaya koyarak akidemizin sapıklığını (!) ifşa etmiş oldu.


Böylece nefsini tatmin için ummetin istifade ettiği, sabahlara dek deliller bulup yazdığım ve kardeşlerimizin yazdığı soru konuların ancak son 1,5 aya kadar olan kısmını kurtarabileceğimiz İslami konularımız, emeklerimiz, gayb oldu, heba olup gitti. Üstelik bazı üye kardeşlerimiz özelden özel ve mahrem sualleri oluyordu, bu üyeleri de şubhede bırakmıştır. Bu konulardan okuyarak istifade eden, edecek olan okuyup amel ve iman edecek olanların kul haklarına da girilmiştir.


Biz (ben) hata yapmışsak, şahsı, bireysel bir hatadır, çok zoruna gittiyse özel mesaj yazar hesab sorar veya çok istedin fiziki hesab sorardın. Ama sadece kişinin kendisinden sorarsın. Ayetten, hadisden ummetten hesab sormasına sebeb ilk konulardaki yapısından kaynaklandığını düşünüyorum.

Buna rağmen sitemizin yöneticilerinden HCT kardeşim kendi gayretiyle mail üzerinden ulaşmasına rağmen, saldırgan bir uslubla kendisinden özür dilememizin gerektiğini bildirmiş.

Bende kardeşime, kendisi hakkındaki kanaatimiz değişmedi ki özür dileyelim dedim.

Kulunu haklı çıkaran Allaha hamdolsun.




Tekrar tekrar diyorum ki, burada ummeti, mucahidleri tekfir eden, öldüren aşırı tekfir hastası kişiler, Harici ve IŞİD reklamlarına göz yumulmayacaktır, izin verilmeyecektir.

Kendi nefsi egosu ve ihtirasından kaynaklanan bir hareketle; hesabı İslami ilimlerden , konulardan ayet ve hadislere saldırarak muslumanların bilgilenmekten mahrum etmekten çekinmeyen kim olursa olsun en hafif deyimimle alçaktır! Kendisi daha büyük ithamları hak etse de , muslumana yakıştıramadığım için bu kadarla iktifa ediyorum.


Şimdi, bu aşırı tekfir hastası sapkını forumda uzaklaştırıldığımız için rahatsız olanlar iyice düşünsünler. Kendileri bizim yerimizde olsalar acaba ne yaparlardı?



Hâla bu şeref haysiyet yoksununun (Y0lcu34), binlerce muslumanın tâkib edip faydalandığı Kur'an ve sunnetten delillerle yazılan islami (Türkiyenin tevhid ve cihadi savunan tek ve en büyük sitesi) forumun hacklenmesini savunup destekleyenler ısrarlı ise, kendisine ulaşarak birlikte grub olmaları için buluşabilecekleri face adresini buraya koyuyorum.



Alçak Haricinin facebooku

Muhammed Kibar



Daru'l harb'te Hırsızlık

 
KAYA Çevrimdışı

KAYA

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
subhanallah
 
S Çevrimdışı

Salim Suheyb

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bu kardes iyiydi yahu neden boyle yapti.
 
E Çevrimdışı

eslem berire

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Yolcu 34 mu subhanallah ..
Allahuekber ..!
Bakın sunu herzaman söyluyorum İslamı bir profil ve islami bir nick ile Musluman olunmaz ! Vallahi korkuyouyoruz artik .
Herkeze dua ediyor butona basıyordu
Buradaki muhabbetlerle hic kimseyi degerlendiremeyiz
Zira ne elini ne dilini goruyoruz
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Y Çevrimdışı

Yusuf Culeybib

Ramadan dolayısıyla kapalıyız
İslam-TR Üyesi
O yüzden bazı kardeşlerle real den görüşmek de fayda var . Tabi yakın olanlar için, yoksa her önüne gelen güvenilmez
 
ebu_zerr Çevrimdışı

ebu_zerr

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Alketa Çevrimdışı

Alketa

2024 Resmi Kitap Sponsoru
İslam-TR Üyesi
Yolcu abinin siteyi hacklemesini kesinlikle tasvip etmiyorum.
Arka planda ne oluyor bitiyor bunu da bilmiyorum.
Lakin bu ifşayi doğru bulmuyorum.
Adamin başına bir sey gelse site mesul olmayacak mi bundan ?

Aylardir burada bu abi, bazi görüşleri bana da ters
Ve bazen dan dun da konuşur ama sonunda helallikte ister.
Bir sürü yorumu var burada konularda.

Bir kardesin videosu uzerine daha dogrusu banlamasi uzerine karsi çıkış noktasindan çıkmadi mi bu mevzu?

Sonrasında ne oldu bilmiyoruz yonetimle arasında.
Ama alcak harici vs çok ağır.
Ifsadan daha öte adilce bakılmasından yanayım.

Kaldi ki siteyi hacklese bile amacinin siteye zarar vermek değil, bir nevi methodu yanlış olsa da birseylere dikkat çekmek- anlatmaya çalışmak olduğunu düşünüyorum.
 
Fada Çevrimdışı

Fada

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
yolcu abinin öfkesini siteyi hackleyerek göstermesi de, kendisinin yönetim tarafından ifşa edilmesi ve alenen hedef gösterilmesi de etik değil. müslümanların kendi aralarındaki bir problemi çözme metodu böyle olmamalı. biz herkes değiliz kardeşler.
 
Ömer2 Çevrimdışı

Ömer2

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Guzel bir kardesti
Üzüldüm gercekten yaptigi bu ise eger o yaptiysa
Ama bu sekilde yapmamaliydi
İnsanlar hata yapar yapabilir ama bunun bedelini bir topluluga odetmek yanlis bir karardi
O buraya muhtemelen gelecektir tekrar

Allah zelcelal gunahlarimizi affetsin
Ve kalplerimizi dini uzere sabit kilsin.

Ona ve tum kardeslerime nasihatimdir.

Ey iman edenler; adaleti gözeten şahidler olun. Ve bir topluluğa karşı olan kininiz sizi adaletsizliğe sürüklemesin. Adalet edin. Bu, takvaya daha yakındır. Ve Allah'tan korkun. Muhakkak ki Allah; işlediklerinizden haberdardır.Maide 8
 
H Çevrimdışı

Havîn

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
SubhanAllah
Site 2 ay geriye gittiğinden benimde hesabım yok olmuş yeni hesap açmak zorunda kaldım..
 
P Çevrimdışı

parsa

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
10 dakikadır olayı anlamaya çalışıyorum. :D
Ama yeni anladım. Hack mi ?
Nasıl yapmış ya. Bu İşler bu kadar kolay mı?
Site adminleride hacker gibi geri kalmamış helal olsun.
Bu kadar ifşa dan anlaşılan site yöneticileri yapan kişiden çok emin.

Yapmasaydı iyiydi.
 
E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

Allah'ım Kalplerimizi Cihadda Sabit Kıl Amin.
İslam-TR Üyesi
o değil de arkadaş benim hesabımı kim kapattı niye kapatıldı birisi açıklama yaparsa sevinirim ?
 
E Çevrimdışı

Ebu Enes EL Dadaşi

Allah'ım Kalplerimizi Cihadda Sabit Kıl Amin.
İslam-TR Üyesi
Anladım akhi Allah razı olsun bilgilendirdiğin için
 
Üst Ana Sayfa Alt