Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Çözüldü Hz. Adem Dünyanın Yaratılışından Ne Kadar Sonra Yaratıldı?

S Çevrimdışı

Serenay123

Üyeliği İptal Edildi
Banned
S a. Değerli arkadaşlarım hepinizden Allah razı olsun verdiğiniz cevaplar için. Benim bir sorum daha olacaktı merak ettim .hz adem dunya yaratildiktan nekadar sure sonra yaratildi .biryerde dunya yaratildiktan iki bin yil sonra diye okumuştum bu dogrumudur bir yerdede dunyanin yaratilisinin 6. Gününde cuma günü yaratildi deniyor bir hadiste hz adem dunya yaratildiktan ne kadar sure sonra yaratildi .doğrusu nedir hocam şimdiden Allah razı olsun. Allaha emanet olun.
 
عبد الرحمن Çevrimdışı

عبد الرحمن

قُل آمَنتُ بِاللهِ ثُمَّ استَقِم
İslam-TR Üyesi
Aleykümselam,

Altıncı günde yaratıldığı Tevratta geçer. Yaratılış 1.
 
Abdulmuizz Fida Çevrimdışı

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
 
S Çevrimdışı

Serenay123

Üyeliği İptal Edildi
Banned

Allah razı olsun kardeşim cevap için çok yardımcı oldunuz Allah'a emanet olun
 
Elveravelbera Çevrimdışı

Elveravelbera

السلام عليكم
İslam-TR Üyesi
kardeşler luzumsuz sorularla uğraşmayın neyapacaksın Hz Ademin yaratılış tarihini luzumlu olsa Allah ve resulu bildirirdi. israiloğulları gibi luzumsuz sorularla gereksiz meraklarla uğraşmayın.israiliyyatın çoğu bu gibi şeylerden oluşur.yok Hz dem cennette elmamı yedi armutmu yedi.yok şeytan cennete yılanın karnında mı girdi felan filan.Allah ve rasulunun bildirdiklerini bilmemiz yeter vesselam
 
Üst Ana Sayfa Alt