Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Akp giderse sana hiç birşey olmaz Müslüman!

salticidae Çevrimdışı

salticidae

lessismore
İslam-TR Üyesi
Selamun Aleyküm

Seçim yaklaştıkça çevremizde bulunan cahiller ya akp giderse diye tutuşmaya başladı. Bunlar hala sanıyor ki az daha yönetseler şeriat gelecek hırsızların elleri kesilecek, israil haritadan silinecek, hristiyanlar dize gelecek vs. vs.

Adamda firavunda olmayan yetki var.
Bugün akp denilen partinin oligarkları otellerde livata yapar, lüks arabalarda kokain çeker, çete kurup iş insanlarından haraç alır, ihalelerle halkın birikimini çalar, kraliçenin ülkesi ingilterede banka açıp buradan oraya para aktarır ama bazı ahmaklar bu adamlar giderse Müslümanların ezileceğini düşünür. Tayyip denilen adam Müslümanın cebinen aldığını oğlancı iş adamlarının cebine doldurur, sana daha kötüsünü firavun gelse yapmaz. İçki tüketimi hem yaygınlaştı hem başlama yaşı 14 civarına indi. Kumara ulaşmak hemde devlet gözetiminde 18 yaşından gün aldığın anda serbest ve kumar oynatan kurumlar yasal olarak meşru sayılıyor. Zinanın serbest olmasını geçtim zina yapmayanla alay ediliyor. Zina, içki, kumar ve her türlü haram evlere doldu.

Ne kadar hakkı söyleyen adam varsa hepsi susturuldu, cübbeli gibi adamlarda ülkenin en çok izlenen kanallarına çıkarıldı. Gençlerin hepsi romantik islam ekolüne kanalize edildi. İlahiyat fakültesine Müslüman giren deist çıkıyor, imamhatip okullarında dansöz oynatılıyor.

En kötü yıllar sayılan erken cumhuriyet döneminde bile İslam bu kadar hafife alınmadı bu kadar aşağılanmadı.

Allah’ın aceleside yoktur kimseye ihtiyacıda yoktur. Hiç bir insan evladı onun kararını geciktiremez yada öne çekemez.

Allah istikametimizi doğru yol üzere sabit kılsın, Allah doğru yolda kalmayı hepimize kolaylaştırsın.
 
B Çevrimdışı

Burûcc

Üye
İslam-TR Üyesi
Şu sözlerle özetlemek gerekirse: "Eskiden başörtüsü davamız vardı şimdi başörtüsünün bizimle davası var."

Ya da "Eskiden başörtülüye zulüm vardı, şimdi başörtüsüne zulüm var."

İçi boşaltılmış bir islam ile başbaşa bırakıldık AKP ile sadece AKP demek de doğru değil bu demokrasi sistemi ile diyelim başka partiler islamın içini doldurabilecek gibi anlam çıkmasın.
 
Son düzenleme:
salticidae Çevrimdışı

salticidae

lessismore
İslam-TR Üyesi
Şu sözlerle özetlemek gerekirse: "Eskiden başörtüsü davamız vardı şimdi başörtüsünün bizimle davası var."

Ya da "Eskiden başörtülüye zulüm vardı, şimdi başörtüsüne zulüm var."

İçi boşaltılmış bir islam ile başbaşa bırakıldık AKP ile sadece AKP demek de doğru değil bu demokrasi sistemi ile diyelim başka partiler islamın içini doldurabilecek gibi anlam çıkmasın.

Tesettür kavramı ete kemiğe bürünüp bizden şikayetçi olacak. Geçen gün başı kapalı kadın bir bakanın ailece ülkedeki şirketlerin hissedarlarını hortumladığı ortaya çıktı. Bu insan milyonlarca insanın parasını çalması konusunda tek kelime etmeyip "başım açıkken çekilen görüntülerim yayımlandı" diye sızlandı. Kadın milyonlarca insanın parasını çalmış olmasını dert etmiyor, bununla ilgili vicdani bir rahatsızlık duymuyor, başını kapattığı için günahlarından arınacağını sanıyor.

bunların yüzünden insanlar sünnete, ayete uygun giyinen ve görünen kişilere karşı güvensizlik hissediyor

ben kendi ailem ve Müslümanlar adına bunlardan davacıyım, insanlarda sünnete uygun yaşayan Müslüman bireylere karşı negatif önyargı oluşturdular
 
M Çevrimdışı

musab99

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Akp bir 10 yil daha iktidarda kalsa , genclerin yuzde 80 ni ya desit yada ateist olur.

Yillarin sagci ,milli goruscu Ailelerin yeni nesil cocuklari cogu chp ye oy vermekten bahsediyor.
 
M Çevrimdışı

musab99

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Oy vermek komple sıkıntı. Türkiye’de seçimlere katılım oranı dünya ortalamasının çok çok üstünde. Şaka gibi bir durum.
Mesele cok baska yerlere kaymaya basladi hocam , artik birak oy vermenin sirk yada baska bissi oldugunu genclerde inanc diye birsey kalmiyor artik.
Eskiden insanlar zaten inandigini soyluyor nasil inanamasi gerektigini teblig ederdin , simdi sifirdan anlatman gerekiyor nerdeyse
 
طالب بن عايد Çevrimdışı

طالب بن عايد

انا لله وانا اليه راجعون
Süper Moderatör
Muşriklerin, muşrik oldukları için kestiklerini yemememiz emredilirken; günümüzde muşriklerin bizzat şirk koşmak için kendi elleriyle yaptıkları helvadan putları(sistem, ideoloji vs) yemek uğruna muslumanım diyenlerden bir çoğu kuyruğa girmiş.. heyhât..
 
Gazali44 Çevrimdışı

Gazali44

لَا اِلَهَ اِلَّا اللهْ
İslam-TR Üyesi
Müslümanlar tevekkülü bırakmış Allah'tan başka herşeye herkese güvenir medet umar bir duruma gelmiş bi Parti'nin gidip başka Parti'nin gelmesinden bu yüzden korkuyorlar Allah'a olan güven yerini başka şeylere bırakmış rızık beklentisi artık insanlardan beklenir olmuş. Allah'a tevekkül edenler spasaglam bir imanla kalpleri kuşatılmış olanlar için bir Parti'nin gidip diğer Parti'nin gelmesinin müslümanın yaşamında pek bir etkisi olmaz çünkü onun yaşamı ve hayatı partilere yasalara göre değil Kur'an a göre hareket eder
 
Alketa Çevrimdışı

Alketa

2024 Resmi Kitap Sponsoru
İslam-TR Üyesi
Nasil olmaz yav
Muteahhitler fakirleşir
Hukuk sistemindeki yedirilen paralar başkalarina gider
Tesettur moda olmuşken trendlerden iner, tv programlari boşta kalir, giyim sektoru ve kozmetik sektoru darbe yer.
Kemalist müslüman abilerim ablalarım ortada kalir
Vs vs
Olmaz
Dayanamam
Minnak ve poncik kalbim kırılır.
 
Üst Ana Sayfa Alt